Benden görmesin ama sigara içerse de çok kızmam yapacak bir şey yok biz içiyorsak onun da hakkı içmekBana böyle gel.)) Çocuğun olduğunda, seni görsün, sigaraya başlasın ve o da hayatın tadını çıkarsın.))))
Benden görmesin ama sigara içerse de çok kızmam yapacak bir şey yok biz içiyorsak onun da hakkı içmekBana böyle gel.)) Çocuğun olduğunda, seni görsün, sigaraya başlasın ve o da hayatın tadını çıkarsın.))))
Zehirlenmesine izin vereceksin yani.))Benden görmesin ama sigara içerse de çok kızmam yapacak bir şey yok biz içiyorsak onun da hakkı içmek
Ne yapabilirim içmemesi için elimden geleni yaparım ama yine de içerse yapacak bir şey yokZehirlenmesine izin vereceksin yani.))
Şunu izletsen hayli hayli yeter nefret etmesi için.Ne yapabilirim içmemesi için elimden geleni yaparım ama yine de içerse yapacak bir şey yok
Tamam başkanım izletirimŞunu izletsen hayli hayli yeter nefret etmesi için.
Hıyar çıkmayacak merak etme.))İçinden ne çıkacağını bilemiyorum
Belli olmaz fok da çıkabilirHıyar çıkmayacak merak etme.))
Acı gerçekler çıkacak.)) Bu acı gerçeklerden ders alıp hemen bugün sigarayı bırakmaya karar verebilirsin.)) Tabi, önce videonun üstüne tıklaman lazım.))Belli olmaz fok da çıkabilir
Bir ara bakarım o zamanAcı gerçekler çıkacak.)) Bu acı gerçeklerden ders alıp hemen bugün sigarayı bırakmaya karar verebilirsin.)) Tabi, önce videonun üstüne tıklaman lazım.))
Sigaranın anlatıldığı kısım 17.45'te başlıyor.Kaç dakika bu
Şu an telefon interneti kullanıyorum WiFi ye geçince izlerim o zaman uzunmuş çünküSigaranın anlatıldığı kısım 17.45'te başlıyor.
4.30 dakika falan sürüyor.Şu an telefon interneti kullanıyorum WiFi ye geçince izlerim o zaman uzunmuş çünkü
İzledim hep bildiğimiz şeyleri anlatmış bu4.30 dakika falan sürüyor.
Ohhh devam o zaman zehirlenmeye, işte bu!İzledim hep bildiğimiz şeyleri anlatmış bu