- Reaksiyon puanı
- 20,210
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Kesinlikle katılıyorum sigara için neler neler yapılır![]()
![]()
Maalesef içiyorum![]()
Yapacak bir şey yok alışmışız artıkAl sana attığım ilk diss oh olsunn ne var bu zıkkımda beee
Yapacak bir şey yok alışmışız artık![]()
Bırakırız elbet acelesi yokO alıştıranları bir bulursam varya köküne kibrit suyu dökecemmyapacak çok şey var bırakabilirsin
Bırakırız elbet acelesi yok![]()
O kadar değil tabi ama birkaç senesi daha varNe demek acelesi yokk hastalık gelincemi bırakıcan hayır efenimm yarından itibaren bırakmaya başlıyısunuz Yusuf beycim
O kadar değil tabi ama birkaç senesi daha var![]()
Ben her türlü içerdimBak yaaa ne bir kaç sene bee hemen bırakıyosun ahh senin öz ablan olacaktım ki senden nasıl saklıyordum paketleri görürdün
Yapacak bir şey yok alışmışız artık![]()
Bırakırız elbet acelesi yok![]()
@vadikızı abla, bunları söylerken hiç utanmıyor da, terbiyesiz.)))O kadar değil tabi ama birkaç senesi daha var![]()
'sigara içiyorum'' cümleleri barındıran mesajlara harika mı atayım?))
@vadikızı abla, bunları söylerken hiç utanmıyor da, terbiyesiz.)))
Konuyu açan sensin başkanım ne deseydik@vadikızı abla, bunları söylerken hiç utanmıyor da, terbiyesiz.)))
Ne alaka terbiyesiz. Hayır söylüyorsun bari biraz yüzün kızarır, söylerken ıh mıh edersin.)) O da yok sende.))Konuyu açan sensin başkanım ne deseydik![]()
![]()
Bize böyle bir konu hazırlamışsın biz konuşunca mı sorun oluyorNe alaka terbiyesiz. Hayır söylüyorsun bari biraz yüzün kızarır, söylerken ıh mıh edersin.)) O da yok sende.))
Tehlikeli olduğundan bahsettim yalnız.))Bize böyle bir konu hazırlamışsın biz konuşunca mı sorun oluyor![]()
Ben bilmem sigaracıları topladın konuyaTehlikeli olduğundan bahsettim yalnız.))
Alayınız gelin, sigara bıraktırma hattından özel sponsorluk aldım, hepinize sigarayı bıraktıracağım.)))Ben bilmem sigaracıları topladın konuya![]()