Bunu başarırsan çok mutlu oluruzAlayınız gelin, sigara bıraktırma hattından özel sponsorluk aldım, hepinize sigarayı bıraktıracağım.)))
Motive eden ve gaza getiren şarkımız iste bu olacak;
Bunu başarırsan çok mutlu oluruzAlayınız gelin, sigara bıraktırma hattından özel sponsorluk aldım, hepinize sigarayı bıraktıracağım.)))
Motive eden ve gaza getiren şarkımız iste bu olacak;
Sigarayı şimdi bırak, ben bir şey başarmadan mutlu ol.)) Zahmetsiz ve ücretsiz hizmet veriyorum.)) Şimdi de gelelim bilinmesine rağmen içilen sigaranın zararlarına.)Bunu başarırsan çok mutlu oluruz
Zararlarına girmeyelim hiç ayollSigarayı şimdi bırak, ben bir şey başarmadan mutlu ol.)) Zahmetsiz ve ücretsiz hizmet veriyorum.)) Şimdi de gelelim bilinmesine rağmen içilen sigaranın zararlarına.)
Zararlarına girmeyelim hiç ayoll
Korkmadım da biliyoruz zaten tekrar tekrar izlemeye gerek yokNe oldu, korktun mu?))) @vadikızı zararlarını izlemekten korkuyor bu.)) Karşısına sigara yüzünden mahvolmuş bir kanser hastası çıkarsak, rahat bırakır, gerçi herkes bırakır.))
Ne oldu, korktun mu?))) @vadikızı zararlarını izlemekten korkuyor bu.)) Karşısına sigara yüzünden mahvolmuş bir kanser hastası çıkarsak, rahat bırakır, gerçi herkes bırakır.))
İzle izle, zararlarını izlemekten zarar gelmez, en fazla sigarayı bırakırsın o kadar.)))Korkmadım da biliyoruz zaten tekrar tekrar izlemeye gerek yok
Nefes almakta zorluk çektikleri an geldiğinde günlerini görmesini iyi bilecekler ama.)))İçmeye gelince içerler zararlarını görmek istemezler işte erosum ne yapsak bunları
Bu şekilde bırakacak olsak bırakırdık zaten insanın içinden gelmesi lazımİzle izle, zararlarını izlemekten zarar gelmez, en fazla sigarayı bırakırsın o kadar.)))
İzle izle, zararlarını izlemekten zarar gelmez, en fazla sigarayı bırakırsın o kadar.)))
Nefes almakta zorluk çektikleri an geldiğinde günlerini görmesini iyi bilecekler ama.)))
Sen ne şekilde bırakmak istersin?)) Sigara yüzünden doktora gittiğinde, doktorun sana söyleyeceklerini duyduktan sonra mı bırakacaksın? O zamana kadar içecek misin?)Bu şekilde bırakacak olsak bırakırdık zaten insanın içinden gelmesi lazım
Yok ya o kadar içmem en fazla evlenene kadar içerim ondan sonra içmemSen ne şekilde bırakmak istersin?)) Sigara yüzünden doktora gittiğinde, doktorun sana söyleyeceklerini duyduktan sonra mı bırakacaksın? O zamana kadar içecek misin?)
E-sigara denilen bir şey çıkmış. Millet ''ona başlayınca, yavaş yavaş normal sigarayı bırakıyorsun'' diyor. Denenmeli.Allah korusun be ah ah kel ilacı olsa kafasına sürse abimde içiyo onada bıraktıramıyoruz ya
O zaman niye bırakacaksın?Yok ya o kadar içmem en fazla evlenene kadar içerim ondan sonra içmem
Çocuğumuz falan olur çocuklara kötü örnek olmamak lazımE-sigara denilen bir şey çıkmış. Millet ''ona başlayınca, yavaş yavaş normal sigarayı bırakıyorsun'' diyor. Denenmeli.
O zaman niye bırakacaksın?
E-sigara denilen bir şey çıkmış. Millet ''ona başlayınca, yavaş yavaş normal sigarayı bırakıyorsun'' diyor. Denenmeli.
O zaman niye bırakacaksın?
Sokakta seni gören çocuklar ne olacak? -yoksa 'her' sigaranı hiçkimsenin seni göremeyeceği bir yerde mi içiyorsun?- Niye kendi çocuğunu düşünüp bencillik yapıyorsun?Çocuğumuz falan olur çocuklara kötü örnek olmamak lazım
Evet elimden geldiğince çocuklara göstermeden içiyorum ama onların görmesi kendi çocuğunun görmesi kadar sorun değil onlar tanımadığı birinden özenmez ama bir çocuk babasından veya annesinden özenebilirSokakta seni gören çocuklar ne olacak? -yoksa 'her' sigaranı hiçkimsenin seni göremeyeceği bir yerde mi içiyorsun?- Niye kendi çocuğunu düşünüp bencillik yapıyorsun?
Peki, çocuğun oluncaya kadar beklemenin mantığı ne?Evet elimden geldiğince çocuklara göstermeden içiyorum ama onların görmesi kendi çocuğunun görmesi kadar sorun değil onlar tanımadığı birinden özenmez ama bir çocuk babasından veya annesinden özenebilir
Hayatın tadını çıkarmakPeki, çocuğun oluncaya kadar beklemenin mantığı ne?
Bana böyle gel.)) Çocuğun olduğunda, seni görsün, sigaraya başlasın ve o da hayatın tadını çıkarsın.))))Hayatın tadını çıkarmak