Öyle ama bence bu saatten sonra yarışmaya eski bir yarışmacı girmez girmemeli deHayır Ecem gitmeseydide takıma katılacak kişiler olacaktı Acun öyle demişti ama şu an zorunluluktan biri gelecek.
Öyle ama bence bu saatten sonra yarışmaya eski bir yarışmacı girmez girmemeli deHayır Ecem gitmeseydide takıma katılacak kişiler olacaktı Acun öyle demişti ama şu an zorunluluktan biri gelecek.
Duygu.Öyle ama bence bu saatten sonra yarışmaya eski bir yarışmacı girmez girmemeli de
Böyle olacağı belliydi ama adaylar arasında en zayıfı oydu
Bu saatten sonra girmesini istememDuygu.
Sibel Meriç gelsin.
O kim desem linç etmezsiniz dimi?Oha abartma
Sana da oha nasıl tanımıyorsun yaO kim desem linç etmezsiniz dimi?
Yüzüne bakmamıştım orda doğal olarak.Bugün harika attin
Bilmem mi.
İsmini de öğren o zamanYüzüne bakmamıştım orda doğal olarak.
Bilmem mi.
Gizem elendi
Belliydi Gizem'in eleneceği zaten, en sönük isim oydu
Damla kaybedince ben futbolu hiç sevmiyorum diye mızmızlanmaya başladıBelliydi Gizem'in eleneceği zaten, en sönük isim oydu
Eskici canlı anlatımından okudum yarışma kısmını, benim takımdan Anıl ile Yağmur yine formundaymış anladığım kadarıyla Ama Damla kötü bir gün geçirmiş sanırım
Futbol oyunu mu vardı 😱Damla kaybedince ben futbolu hiç sevmiyorum diye mızmızlanmaya başladı
Hayır oyun sonunda ayakla top atışı vardı 3 tane dalgayı devirmeye çalışıyorlardıFutbol oyunu mu vardı 😱
Olm niye hemen söylüyosun biraz trolleseydin ya.Hayır oyun sonunda ayakla top atışı vardı 3 tane dalgayı devirmeye çalışıyorlardı
Yok ya futbol oyunu vardı deseydim Damla''nın kaybetmesi normal derdi sevinirdi ama Damla'nın ezildiğini bilsin istedimOlm niye hemen söylüyosun biraz trolleseydin ya.
Off bu süperdi kanka.Yok ya futbol oyunu vardı deseydim Damla''nın kaybetmesi normal derdi sevinirdi ama Damla'nın ezildiğini bilsin istedim