Çukur, Youtube'da Sansürlendi!

Az önce son bölümü puhudan izledim oraya da sansür koymuşlar. Lanet olsun.

Ben de o düşüncedeyim. Zaten son bölüm rezaletti.

Son bölümde birçok turarsızlık vardı zaten, bunun dışında senaryo da çok tahmin edilebilir bir hal aldı. En komiği de herkes birbiriyle baba/oğlul çıkıyor, dizinin sonunda bütün Çukur birbirinin akrabası çıkacak. :A Hoşuma gitmiyor bu durumlar. Hepsini geçtim bu dizi sansürlü izlenince zevk alınabilecek bir dizi değil, ben bu yüzden TV’den canlı izlemiyorum. Senaryo da bu durumdayken bırakmayı düşünüyorum açıkçası.

Son bölümde birçok turarsızlık vardı zaten, bunun dışında senaryo da çok tahmin edilebilir bir hal aldı. En komiği de herkes birbiriyle baba/oğlul çıkıyor, dizinin sonunda bütün Çukur birbirinin akrabası çıkacak. :A Hoşuma gitmiyor bu durumlar. Hepsini geçtim bu dizi sansürlü izlenince zevk alınabilecek bir dizi değil, ben bu yüzden TV’den canlı izlemiyorum. Senaryo da bu durumdayken bırakmayı düşünüyorum açıkçası.
Ya sorma dünkü rezalet neydi öyle. Emrah, Baykal'ın oğlu çıkıyor :F Yok ebenin hörekesi :kiki: Adam ileride üvey kardeşi Sena'nın Yamaç ile evleneceğini öngörüp öz oğlunu o aileye vermiş puhahahaha :F Vay anasını. Sansür konusuna da hiç girmiyorum. Reklam ve sansürden irrite olduğum için zaten netten izliyorum. Parası neyse verelim de bizimkilerden sansürü kaldırsınlar :A

Ya sorma dünkü rezalet neydi öyle. Emrah, Baykal'ın oğlu çıkıyor :F Yok ebenin hörekesi :kiki: Adam ileride üvey kardeşi Sena'nın Yamaç ile evleneceğini öngörüp öz oğlunu o aileye vermiş puhahahaha :F Vay anasını. Sansür konusuna da hiç girmiyorum. Reklam ve sansürden irrite olduğum için zaten netten izliyorum. Parası neyse verelim de bizimkilerden sansürü kaldırsınlar :A

Cidden çok saçmaydı, çok çok zorlama olmuş. :A Ters köşe yapacağız, izleyicileri şaşırtacağız diye ne gerek var böyle şeylere? :A Dümdüz, mantık hatası olmadan, zorlama hikayeler olmada yazın şu senaryoyu gitsin.

Ayrıca şey de vardı, geçen hafta Emrah’a tam yetki verildiği söylenmişti, bu hafta Emrah’ın müdürü vardı ve onu azalıyordu. :A İzleyicilerden gelen tepkilere göre senaryoyu değiştirmişler, bu çok belli ancak yine çok zorlama ve saçma olmuş. Umarım toparlarlar senaryoyu. Sansür olayı beni iyice diziden soğuttu zaten, dediğin gibi parası neyse verelim bize sansürsüz versinler. :A

Ben sansürlü diziden herhangi bir zevk alamadığım için internet üzerinden izliyorum. Eğer bundan sonra sansürlü yayınlanacaksa diziyi bırakabilirim. Bu dizi bol sansürle zevk alınabilecek bir dizi değil.

Vartolu’nun gerçekten öldüğüne inanan tek kişi @Çiğdem- oldu. :A
Orası öyle ama iyi reyting kastılar o adam üzerinden :A

Ben sansürlü diziden herhangi bir zevk alamadığım için internet üzerinden izliyorum. Eğer bundan sonra sansürlü yayınlanacaksa diziyi bırakabilirim. Bu dizi bol sansürle zevk alınabilecek bir dizi değil.

Vartolu’nun gerçekten öldüğüne inanan tek kişi @Çiğdem- oldu. :A
Orası öyle ama iyi reyting kastılar o adam üzerinden :A

Aslında snepeak da diyecektim de konusu açılmışkan burada diyeyim . Ben bu diziyi Aras için izlemiyormuşum onu anladım :F

Bu bölüm işkence gibi bitmedi Vartolusuz gerçekten sıradan bir dizi haline geliyor fragman izlenmeleride geçen haftanın çok uzağındaydı , Totel yarın gidebilir ama Vartolu Snepeakta göründü haftaya rekor reytingler geliyor :Z:Z:Z @Forumdash @xemrexxx @MasacRE- @kerem
hayret yamaç parlağını bıraktı vartoluya kunçun kunçun ediyor hogatha sapığı artık ne fanteziler kurduysa kafasında:A @destere @Forumdash @MasacRE- @eskici @S.G.A.T.

İslam zihniyetli hükümet sayesinde git gide arap mantikalı diziler yapılır artık. Good.

Son düzenleme: