Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yağmur haftanın birincisi oldu, Gönüllüler geçen hafta eliyordu az daha. Rezillik. :F @MasacRE-

Birsenmiş. :D
Cevabım bu :A Funda'ydı demi Yağmur'u söyleyen salak, bana dost lazım bik bik bik bir şeyler diyordu :A
Ben Yağmur'un yerinde olsam o kolyeyi Funda'nın gözüne gözüne sokardım :A
Yağmur haftanın birincisi oldu, Gönüllüler geçen hafta eliyordu az daha. Rezillik. :F @MasacRE-

Birsenmiş. :D

Haftanin en iyisi isim söyleme hakki kazaniyor. Sonlara yakin bu kural kaldırılmazsa isim söylemek için yarışmacılar daha zayıf isimlerle oynamak isteyebilir oyunlarda. Büyük sorunlar çıkabilir. @Yiğitt @MasacRE-

Haftanin en iyisi isim söyleme hakki kazaniyor. Sonlara yakin bu kural kaldırılmazsa isim söylemek için yarışmacılar daha zayıf isimlerle oynamak isteyebilir oyunlarda. Büyük sorunlar çıkabilir. @Yiğitt @MasacRE-
Birleşmeden sonra kural değişir zaten, mecbur değişecek yani. :D

Yalnız ilk önce oyun kazanmaları lazım, ona göre oluşturmak zorundalar stratejilerini :D

Benim bildiğim Acun, Romanya ile bir futbol maçı da ayarlar, Ümit Karan ile Bursa'da oynayan defans oyuncusunu karşı karşıya getirir :A @S.G.A.T.

Hahah 14 şubatta Gizem'in yerine Turabi'nin elini tuttum diyor Hakan :A