Sizin All starı kızlar kurtardı erkekleri fos çıktı hep Gönüllülerde de tam tersi tabiAnıl yerde ne güzel yatıyordu öyle
Şimdi Ümit ve Nagihan, Ramazan ve Nevine karşı. All Star alır gibi bunu, Nagi baya iyi. Ramazan pek iyi değil Gönüllülerde.Sizin All starı kızlar kurtardı erkekleri fos çıktı hep Gönüllülerde de tam tersi tabi
Asıl gücü dıştaki veriyor ama Ümit iyi yarışmazsa Nagihan kurtaramaz Tabi Ramazan da pek iyi değil dediğin gibi Anıl veya Melih olsa alırdı gönüllülerŞimdi Ümit ve Nagihan, Ramazan ve Nevine karşı. All Star alır gibi bunu, Nagi baya iyi. Ramazan pek iyi değil Gönüllülerde.
Bu hafta da biz alalım, haftaya siz alirsiniz. Sizin Gizem'i yollamanız lazım, bizim de Nihatı. Sahra da yollanır ama ona üzülüyorum, kalsın biraz daha.Asıl gücü dıştaki veriyor ama Ümit iyi yarışmazsa Nagihan kurtaramaz Tabi Ramazan da pek iyi değil dediğin gibi Anıl veya Melih olsa alırdı gönüllüler
Ecem de vardı sizde ne oldu o kıza? @eskiciBu hafta da biz alalım, haftaya siz alirsiniz. Sizin Gizem'i yollamanız lazım, bizim de Nihatı. Sahra da yollanır ama ona üzülüyorum, kalsın biraz daha.
Acun bu yıl bazılarını kaybetti. Ecem'i ben 1 aydır görmüyorum. Herhalde onu da eleyecek yakında durumu kötü diye.Ecem de vardı sizde ne oldu o kıza? @eskici
Sahra’da güç yok. Adem de beklenenden düşükTamam Adem ve Sahra kazanır bunu, bizimdir oyun.
Adem az önce çok iyiydi, oradaki performansını şimdi de gösterseydi garanti alırlardı.Sahra’da güç yok. Adem de beklenenden düşük
Hep bu steroidli kızlar yüzündenHelal size All Star, mükemmel bir oyundu. Ablam aradı canlı yayın yaptık heyecanı paylaştık. @MasacRE-
Gizem elensin.