FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahh çok teşekkürler cnm güzel düşüncelerin için :bhr::bhr::bhr: Bu kısa sürede iyi analiz etmişsin banlanma eşiğinden dönüp şuan iyi konumda olmana seviniyordum açıkcası seninde ben kaliteli bir üye olduğunu hep düşünmüşümdür bunu çok kez dile getirmişimdir :bhr:

Senin memleket İstanbul mu :A İzmir Ekşişehir iyi altarnatifler bence :A
Rica ederim içimdeki gerçek hisleri dışarıya döktüm sadece :bhr::bhr: Bunu 4. defadır duyuyorum ve bunu 'senden' duymak bana ekstra mutluluk veriyor açıkçası :bhr::bhr: İyiki varız ve iyiki bu forumdayız :Z Size söz verdiğim gibi banlanmamaya dikkat edeceğim ki ... :A:A Birçok neden varda söylemicem şimdi :A

Keşke memleketim İstanbul olsaydı :A:A İlk tercihim istanbul hatta.. Sen pek sevmiyorsun gibi :A

Rica ederim içimdeki gerçek hisleri dışarıya döktüm sadece :bhr::bhr: Bunu 4. defadır duyuyorum ve bunu 'senden' duymak bana ekstra mutluluk veriyor açıkçası :bhr::bhr: İyiki varız ve iyiki bu forumdayız :Z Size söz verdiğim gibi banlanmamaya dikkat edeceğim ki ... :A:A Birçok neden varda söylemicem şimdi :A

Keşke memleketim İstanbul olsaydı :A:A İlk tercihim istanbul hatta.. Sen pek sevmiyorsun gibi :A
İstanbul gezmek için iyi yer ama yaşamak için zor gibi :A Memleketin nereydi peki :A

Ben senin kırılma noktanın şey olduğunu düşünüyorum bu foruma bakış açın kötüydü üyelerde pek iç açıcı şeyler demiyordu yanı karamsarlığa doğru gidiyordun ilerki dönemde buranın aile o rtamını eğlence yönünü görüceğini tabi içtenliğim ile söyleyip motive etmeye çalışmıştım seni ve şuan gerçekten keyif alarak forumda olduğunu görüyorum buna ayrıca sevindim :bhr: Aaa tabi @S.G.A.T. da o konuda motive ederken görmüştüm onunda hakkını yemeyelim 1.yıl konunuda açarız inş :Z

Forumda geveze, şakacı, komik olsan dahi bunun senin gerçek hayatında aynısının olmadığını düşünüyorum. Gerçek hayatta yapamadığın şeyleri forumda yapıyorsun gibi :A

Ayrıca hayatın acı gerçeklerini tecrübe ettiğini düşünüyorum. Içe kapanık da olabilirsin hatta..

Ama karakter olarak seviyorum seni. Herkesin hayatında senden biri olmalı bence. :A

kaç yaşında Türkiye’ye göç ettin, ailenle mi?
Ailem ülkenin geleceğini pek parlak görmediği için 17 yaşında Almanyaya taşındım. 3-3,5 yıldır almanyadayım. Ama sadece kızkardeşimle geldim. Annem babam hala türkiyede. :D

Hoş geldin odaya @kerem canımcım. :A Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye ilk sorumu sorayım.
Teşekkür ederim Yiğitcim :bhr:
Senin hakkında ne mi düşünüyorum...

Sen bence Almanlar gibisin :A Yani kurallara göre yaşarsın ve sen hep planlı ve düşünceli hareket edersin..

Gerçek hayatta eğlenceli, sevecen ve merhametli biri olduğunu düşünüyorum (tutmuştur inş) :A

Forumda ise objektif ve en iyi yöneticilerden biri olduğunu düşünüyorum, yorumlarını severek okuyorum. Fanatikliğinle de göz önüne çıkıyorsun.:bhr:

Son düzenleme:
:DHangi meslekte kariyer mesela ah bu türkiye ne olacak bende bilemiyorum valla
umarım istediklerini yaparsın beni başta herkes öyle sanıyor ama tanıyınca benle samimi olunca aslında öyle olmadığımı görüp seviyorlar sağol ablacım :bhr::praying:ben asla sahte olmam olamam
Avukatlık okuyorum şimdi, almanyada okuyup türkiyede meslek yaparsan daha fazla maaş alıyormuşsun. Bunu değerlendirebilirim mesela. Tabi memleket iyileşirse umarım.

Sahte olmadığını herkes biliyor. Sen göründüğün gibi olanlardansın :bhr:

Ailem ülkenin geleceğini pek parlak görmediği için 17 yaşında Almanyaya taşındım. 3-3,5 yıldır almanyadayım. Ama sadece kızkardeşimle geldim. Annem babam hala türkiyede. :D

Teşekkür ederim Yiğitcim :bhr:
Senin hakkında ne mi düşünüyorum...

Sen bence Almanlar gibisin :A Yani kurallara göre yaşarsın ve sen hep planlı ve düşünceli hareket edersin..

Gerçek hayatta eğlenceli, sevecen ve merhametli biri olduğunu düşünüyorum (tutmuştur inş) :A

Forumda ise objektif ve en iyi yöneticilerden biri olduğunu düşünüyorum, yorumlarını severek okuyorum. Fanatikliğinle de göz önüne çıkıyorsun.:bhr:
Teşekkürler canım benim, iyi ki aramızdasın sen de. :bhr:

Burda soruları başkaları sorar sen değil :A
hakkımda ne düşündüğünü kutlama konumda söylemiştin zaten :A Egom okşansın diye ikinci kere dinlememe gerek yok :A Çok mütevaziyim :A yada soğuk biri olduğumu tekrar duymak istemiyorum her nekadar hemfikir olsamda :F

Ne demek efendim vatandaşlık aman forumdaki üyelik görevimiz yardımcı olmak :bhr: :A

Siz bilirsiniz efenim :A Zorlama yok :A

Avukatlık okuyorum şimdi, almanyada okuyup türkiyede meslek yaparsan daha fazla maaş alıyormuşsun. Bunu değerlendirebilirim mesela. Tabi memleket iyileşirse umarım.

Sahte olmadığını herkes biliyor. Sen göründüğün gibi olanlardansın :bhr:

Oo Avukatmı ne güzel Avukat Kerem çok cool duruyor bak inşAllah çooook başarılı bir avukat olursun kardeşim:D
:bhr::praying: Aynen öyleyim neysem oyum ben insanda merhamet duyarlılık olursa asla sahte olamaz zaten

İstanbul gezmek için iyi yer ama yaşamak için zor gibi :A Memleketin nereydi peki :A

Ben senin kırılma noktanın şey olduğunu düşünüyorum bu foruma bakış açın kötüydü üyelerde pek iç açıcı şeyler demiyordu yanı karamsarlığa doğru gidiyordun ilerki dönemde buranın aile o rtamını eğlence yönünü görüceğini tabi içtenliğim ile söyleyip motive etmeye çalışmıştım seni ve şuan gerçekten keyif alarak forumda olduğunu görüyorum buna ayrıca sevindim :bhr: Aaa tabi @S.G.A.T. da o konuda motive ederken görmüştüm onunda hakkını yemeyelim 1.yıl konunuda açarız inş :Z

Ben Istanbul'u görmediğim için henüz bilmiyorum ama yaşanılabilir bence :A Neden zor ki?

Benim memleket ilk kez sana söylüyorum bak Eskişehir :A

Benim yerime konuştun resmen. Foruma kayıt olduğum günden sonraki günlerde ozan forum kapanıyor gibi bir konu açmıştı, bende ister istemez bi düşünüyordum yani.. Sonra sen S.G.A.T ve Dosi beni motive ettiniz :A Özellikle sen üşenmeyip uzun yorum yapmıştın ya o hoşuma gitmişti işte.. Forumun çöküş döneminde kayıt olsam dahi neyseki aranızdayım, sayenizde tabi :bhr: O zamana kadar forum kapanmazsa açarız inş :Z

Geri dönmesi iyi olmuş. :D @S.G.A.T.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? @kerem :bhr:
Senin hakkında ne mi düşünüyorum..
Öncelikle Avrupa Yakası avatarınla seni özdeşleştirdiğim için nickini de tam ezberleyememiştim ki seni gözüm forumda aramıştı da jeton sonradan düşmüştü, yeni olduğum için:A

Ha nick benzerliğinden dolayı seni ve @xemrexxx 'yi çoğu kez karıştırırdım. Niye X? :A

Sadede gelirsek senin neşeli biri olduğunu düşünüyorum. Çevreni güldüren birisin bence.. Forumda ise dizi ve reyting sonuçları dışında başka konulara yorum yapmaman dikkatimi çekti. Her konuda görüşlerini belli etmek istemiyorsun sanki.. Bazen çok konuşuyorsun bazen de çok susuyorsun gibi. :A

Oo Avukatmı ne güzel Avukat Kerem çok cool duruyor bak inşAllah çooook başarılı bir avukat olursun kardeşim:D
:bhr::praying: Aynen öyleyim neysem oyum ben insanda merhamet duyarlılık olursa asla sahte olamaz zaten
Çok teşekkür ederim ablam hayırlısı :bhr:
Benim burdaki üyelere soru sorma hakkım varmı bu arada :A

Son düzenleme:
Ben Istanbul'u görmediğim için henüz bilmiyorum ama yaşanılabilir bence :A Neden zor ki?

Benim yerime konuştun resmen. Foruma kayıt olduğum günden sonraki günlerde ozan forum kapanıyor gibi bir konu açmıştı, bende ister istemez bi düşünüyordum yani.. Sonra sen S.G.A.T ve Dosi beni motive ettiniz :A Özellikle sen üşenmeyip uzun yorum yapmıştın ya o hoşuma gitmişti işte.. Forumun çöküş döneminde kayıt olsam dahi neyseki aranızdayım, sayenizde tabi :bhr: O zamana kadar forum kapanmazsa açarız inş :Z

Öncelikle Avrupa Yakası avatarınla seni özdeşleştirdiğim için nickini de tam ezberleyememiştim ki seni gözüm forumda aramıştı da jeton sonradan düşmüştü, yeni olduğum için:A

Ha nick benzerliğinden dolayı seni ve @xemrexxx 'yi çoğu kez karıştırırdım. Niye X? :A

Sadede gelirsek senin neşeli biri olduğunu düşünüyorum. Çevreni güldüren birisin bence.. Forumda ise dizi ve reyting sonuçları dışında başka konulara yorum yapmaman dikkatimi çekti. Her konuda görüşlerini belli etmek istemiyorsun sanki.. Bazen çok konuşuyorsun bazen de çok susuyorsun gibi. :A

Bu konu içindemi sormak istiyorsun burda sadece sana soruluyor ama :A

Adım alınınca yanına şekil koyayım dedim simetri takıntım olunca da başına ve sonuna koydum. :A Siyaset, ülke gündemi canımı sıkıyor bakmıyorum forumda o konulara haberlerde izliyorum zaten. :D

Adım alınınca yanına şekil koyayım dedim simetri takıntım olunca da başına ve sonuna koydum. :A Siyaset, ülke gündemi canımı sıkıyor bakmıyorum forumda o konulara haberlerde izliyorum zaten. :D
Yine de yorum yapabilirsin bence :D Fox gibi fanatiği olduğun bir siyasetçi var mıdır acaba :AGerçi ben siyaset konularına sadece yorum yaptığım için 9 ceza puanını gördüm de son anda banlanmaktan kurtuldum..

Bende? :A

Halet olduğunu yeni öğrendim. Ben sok:F
İlk açtığım tanışma konumda sana sempatim oluşmaya başlamıştı :A MS'de jüri olmama vesile oldun hak ettiğin kadar oy da almıştın benden. Gerçi Sia dışında gözümde iddialı biri yoktu zaten. Senin sayende kalıcı oldum diyebilirim aslında. Yorumlarında iddialı konuştuğunu sonradan fark ettim diyeyim. Bana kanka demen de hoşuma gitmişti. Kanka mıyız? :A

Gerçek hayatta sıcakkanlı biri olduğunu düşünüyorum. Hayatın acı gerçeklerini tecrübe etmişsin gibime geliyor. Bu yüzden insanların senin gibi hissetmemesi için onlara sıcakkanlı davranıyorsun ama sınırların var senin. Birşeyi hiçbir zaman abartmazsın gibime geliyor.. Umarım doğrudur :A

Bu arada Halet değil Halef kanka :A O zamanki yüz ifadeni merak ettim şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...