Millet sana bhn diyecek, anlamını biliyormusun? o soruyu cevaplamak için fazla yeni sayılırsınHer türlü soruya açığımdır
Bhn ne ya? Türlü türlü şeyler geliyo aklıma bak 1 hafta süren var istediğini sorMillet sana bhn diyecek, anlamını biliyormusun? o soruyu cevaplamak için fazla yeni sayılırsın
Seni bir sene sonra yine bekleriz bu odaya
kendinde diyorsun çok tanımıyorum diye. Bakalım nasıl sorular gelecek sana
Haydi sana kolay gelsin.
Sakin cevaplar ver Benim sorum yok ama okurum cevaplarını
Pardon Bhnd diyecekler açılımı benim hakkımda ne düşünüyorsun demek. Ben bu odalarda pek bulunmadım soru soran olarakta.Bhn ne ya? Türlü türlü şeyler geliyo aklıma bak 1 hafta süren var istediğini sor
Niye hiç sormadın Zaten seninle muhabbet etmişligimiz var Ordan az çok tanıdın beni bence Gerçi sanaldan nasıl tanılıyorsa artıkPardon Bhnd diyecekler açılımı benim hakkımda ne düşünüyorsun demek. Ben bu odalarda pek bulunmadım soru soran olarakta.
Seni zamanla tanıyayım ben gerçi sana soru soran çok olur ve öylede edinirim bilgi. Ben seyirci olayım
Hmm, senin hakkında ne mi düşünüyorum as çok tahmin ediyorsun belki
%51 TürkiyeHayırlı olsun öncelikle. @kerem Böyle bir soruyla başlayalım. Türkiye mi, Almanya mı?
Allahtan @Dosi uyardı da nolduğunu biliyorum artık Sende olmasan be Zeynep
Ahh çok teşekkürler cnm güzel düşüncelerin için Bu kısa sürede iyi analiz etmişsin banlanma eşiğinden dönüp şuan iyi konumda olmana seviniyordum açıkcası seninde ben kaliteli bir üye olduğunu hep düşünmüşümdür bunu çok kez dile getirmişimdirHmm, senin hakkında ne mi düşünüyorum as çok tahmin ediyorsun belki
Seni burdan tanıdığım kadarıyla sevecen, komik, objektif, zeki, renkli, kısacası herkesin hayatında @Çiğdem- gibi biri olmalı bence Için yufka kadar yumuşaktır ve haksızlığa gelemiyorsun bence, ayrıca bazı hatta çoğu konuda kendi fikrini belli etmiyorsun gibi yani gerçeği biliyorsunda susmayı tercih ediyorsun gibi. Harika biri olduğuna inanıyorum işte
Türkiyede yaşarsam İstanbul, İzmir veya Eskişehir'de yaşamayı isterim. Almanyada üniversiteyi bitirip memlekete gelmeyi düşünüyorum zaten. Memleket düzelirse tabi
Teşekkür ederim Ablam@kerem hayırlı olsun kolay gelsin Keremcim benim sorum kesin dönüş yaparsın inşallah türkiyeye geldiğinde ilk ne yapacaksın ne var aklında ve beni anlat bakım neymiş düşüncelerin hakkımda
Teşekkür ederim Ablam
Türkiyeye kesin dönüş yapmam türkiyeye bağlı aslında. Daha kötü bir politika benimsemeye devam ederse geri dönmem zor gibi, ki umarım devam etmez o zaman seve seve gelirim memlekete Oraya gelup kariyer yapmak istiyorum aslında.. Büyük şehirlerde mesela
Senin hakkındaki düşüncelerime gelirsek sen adın gibi bir Melek'sin bence. Bu forumda herkesle iyi anlaşan deyince akla ilk gelensin. İlk başlarsa pollyannacılık mı oynuyor diye düşünmedim değil Ama sonradan fark ettim ki çok iyi çok merhametli kalbi temiz ve mütevazı bitiymişsin.
Burda soruları başkaları sorar sen değilBHND'de senden başlayayım istersen
Ne demek efendim vatandaşlık aman forumdaki üyelik görevimiz yardımcı olmakAllahtan @Dosi uyardı da nolduğunu biliyorum artık Sende olmasan be Zeynep