- Reaksiyon puanı
- 29,853
- Puanı
- 1,059
Yarışa sokma kadınları ikisi de güzel işte, bence Serenay bir adım önde amaGörmeyeli senin gözler de bozulmuş. Serenay'ı Yasemin'e tercih eder olmuşsun
Yarışa sokma kadınları ikisi de güzel işte, bence Serenay bir adım önde amaGörmeyeli senin gözler de bozulmuş. Serenay'ı Yasemin'e tercih eder olmuşsun
3 bölüm dayanman mucize kesin şey sinirden kıskançlıktan yine bahçedeki fındık ağaçlarını kesmişsindir doğaya zararsın yeminle.ss3.Bölümüde izledim burada bırakıyorum Ayy yok oyuncularda iş yok Bir Merve alıp götürüyor @Aserat doğru kişiyi yapmış çünkü ben dizilerde 1.ana etkide olan karakter olmalıyım bu dizide de Aslıhan dısında bakılıcak kimse yok şimdi forumdakı diziye daha hevesli okuyacam
Yine sarısın ecünnü bağrıyor çağrıyor , sizin Tulinin naptı belli değil Gökçenin sahnelerinde insan fenalık geçiriyor hele şu Mervenin kocası mal herifle olan sahneler , türkiyede erkekmi kalmamış 1 tane eli ayağı düzgün erkek koyamamışlar hepsi yan oyuncu
Bir Mervede diziyi izleme sebebim olamıyor çünkü diğer oyuncuların hiçbirini beğenmedim bu şekilde diziden keyif alamıyorum erkeklerde iş olsa iyi olurmuş Sizlere iyi seyirler diliyorum @MasacRE- @Yiğitt @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx ve Allah sabır versin
@Harunnn60 Hatrına oda 3 Bölüm bencede iyidir ayarlarım bozulmadan kaçtım3 bölüm dayanman mucize kesin şey sinirden kıskançlıktan yine bahçedeki fındık ağaçlarını kesmişsindir doğaya zararsın yeminle.ss
Kayış kopacak zannettim bir an sende@Harunnn60 Hatrına oda 3 Bölüm bencede iyidir ayarlarım bozulmadan kaçtım
Kime saldırıcağımı şaşırdım seçenek bol oluncaKayış kopacak zannettim bir an sende
Mila yazıyor çapkın
Son Bölümde bu yüzden çökmüştü demek dizi Bu salı daha da çökecek desenize ayoll Kenan gelmeden yenilgiyi kabullenmişler @MasacRE- @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @ThequeerSon bölümlerde saçma sapan ve doldurulma boş bölümler izliyoruz. Merve icin katlanıyordum. Böyle devam ederse bırakacağım.
Benden aldığın ilk diss'in hayırlı olsun Hem bu sezonun canavar kanalı 5. bölümde kapının önüne koyar siziSon Bölümde bu yüzden çökmüştü demek dizi Bu salı daha da çökecek desenize ayoll Kenan gelmeden yenilgiyi kabullenmişler @MasacRE- @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @Thequeer
Merve az göründü diye geçen bölüm çökmüş bu hafta hiç yokmuş iyice dip yapacaksınızBenden aldığın ilk diss'in hayırlı olsun Hem bu sezonun canavar kanalı 5. bölümde kapının önüne koyar sizi