Ben tuhaf değilim ama farklıyım sadeceEvet tuhaf tuhaf şeyler geliyor aklıma gerçektende![]()
![]()
![]()
Ben tuhaf değilim ama farklıyım sadeceEvet tuhaf tuhaf şeyler geliyor aklıma gerçektende![]()
![]()
![]()
Cins diyelim işte ama cinsleri severimBen tuhaf değilim ama farklıyım sadece![]()
![]()
Senin kadar değilim amaCins diyelim işte ama cinsleri severim![]()
![]()
![]()
@destere @xemrexxx ile üçümüz baş cinsleriz zaten bu forumu hep tımarhane olarak gördük baş deliler bizizSenin kadar değilim ama![]()
![]()
Kendinizi bilmeniz güzel bir şey@destere @xemrexxx ile üçümüz baş cinsleriz zaten bu forumu hep tımarhane olarak gördük baş deliler biziz![]()
![]()
@Harunnn60 @gözlemci @Forumdash
Hahahah Aaa tabi cnm oyüzden diğer cinsleri tespit edip topluyorum işte konuştuklarım diyelimKendinizi bilmeniz güzel bir şey![]()
![]()
Foruma lazım ama böyle cinsler iyi yapıyorsunHahahah Aaa tabi cnm oyüzden diğer cinsleri tespit edip topluyorum işte konuştuklarım diyelim![]()
![]()
![]()
Bir tane potansiyeli yüksek buldum onu inceliyorum laf aramızdaForuma lazım ama böyle cinsler iyi yapıyorsun![]()
![]()
Ahahahaah kimmiş oBir tane potansiyeli yüksek buldum onu inceliyorum laf aramızda![]()
![]()
![]()
Kel olduğunu itiraf ettin demekBenden mi bahsediyorsun![]()
![]()
İtiraf etmedim senin öyle düşündüğünü anladım sadece ve onu söyledimKel olduğunu itiraf ettin demek![]()
![]()
Sıra Amca olduğunu itiraf etmekte
![]()
Hemen üstüne alındın bence anlayan anladı ayollİtiraf etmedim senin öyle düşündüğünü anladım sadece ve onu söyledim![]()
![]()
Üstüme alınmadım ama senin benden bahsettiğin belliydiHemen üstüne alındın bence anlayan anladı ayoll![]()
![]()
![]()
Kahkaha attım kankamKendinizi bilmeniz güzel bir şey![]()
![]()
Bu aralar saklamıyor böyle şeyleri
İhbar reden yok tabi elini kolunu sallaya sallaya giriyor forumaBu aralar saklamıyor böyle şeyleri![]()
![]()
O kendi kendine uyduruyor zaten deliler hastanesi diye bir yer foruma özelİhbar reden yok tabi elini kolunu sallaya sallaya giriyor foruma![]()
Ama sen dur ben onu buradaki bakırköy deliler hastanesine şikayet edeyim de dünyanın kaç bucak olduğunu görsün
![]()
@Çiğdem-
İhbar reden yok tabi elini kolunu sallaya sallaya giriyor foruma![]()
Ama sen dur ben onu buradaki bakırköy deliler hastanesine şikayet edeyim de dünyanın kaç bucak olduğunu görsün
![]()
@Çiğdem-
Bu aralar saklamıyor böyle şeyleri![]()
![]()
Hahaha hep söylediğimiz bir şey benim bu hayatta en nefret ettiğim insan türü burnundan kıl aldırmayandır kendinle dalga geçmeyi bileceksin forumun cins başlarından biri olmaktan hep gurur duydum @xemrexxx @destere ile birlikte