Ben tuhaf değilim ama farklıyım sadeceEvet tuhaf tuhaf şeyler geliyor aklıma gerçektende
Ben tuhaf değilim ama farklıyım sadeceEvet tuhaf tuhaf şeyler geliyor aklıma gerçektende
Cins diyelim işte ama cinsleri severimBen tuhaf değilim ama farklıyım sadece
Senin kadar değilim amaCins diyelim işte ama cinsleri severim
@destere @xemrexxx ile üçümüz baş cinsleriz zaten bu forumu hep tımarhane olarak gördük baş deliler biziz @Harunnn60 @gözlemci @ForumdashSenin kadar değilim ama
Kendinizi bilmeniz güzel bir şey@destere @xemrexxx ile üçümüz baş cinsleriz zaten bu forumu hep tımarhane olarak gördük baş deliler biziz @Harunnn60 @gözlemci @Forumdash
Hahahah Aaa tabi cnm oyüzden diğer cinsleri tespit edip topluyorum işte konuştuklarım diyelimKendinizi bilmeniz güzel bir şey
Foruma lazım ama böyle cinsler iyi yapıyorsunHahahah Aaa tabi cnm oyüzden diğer cinsleri tespit edip topluyorum işte konuştuklarım diyelim
Bir tane potansiyeli yüksek buldum onu inceliyorum laf aramızdaForuma lazım ama böyle cinsler iyi yapıyorsun
Ahahahaah kimmiş oBir tane potansiyeli yüksek buldum onu inceliyorum laf aramızda
Benden mi bahsediyorsunAaaa söyleyemem ama Saçı yok
Kel olduğunu itiraf ettin demek Sıra Amca olduğunu itiraf etmekteBenden mi bahsediyorsun
İtiraf etmedim senin öyle düşündüğünü anladım sadece ve onu söyledimKel olduğunu itiraf ettin demek Sıra Amca olduğunu itiraf etmekte
Hemen üstüne alındın bence anlayan anladı ayollİtiraf etmedim senin öyle düşündüğünü anladım sadece ve onu söyledim
Üstüme alınmadım ama senin benden bahsettiğin belliydiHemen üstüne alındın bence anlayan anladı ayoll
Kahkaha attım kankam @Çiğdem- sonunda itiraf etmiş tımarhanelik olduğunuKendinizi bilmeniz güzel bir şey
Bu aralar saklamıyor böyle şeyleriKahkaha attım kankam @Çiğdem- sonunda itiraf etmiş tımarhanelik olduğunu
İhbar reden yok tabi elini kolunu sallaya sallaya giriyor foruma Ama sen dur ben onu buradaki bakırköy deliler hastanesine şikayet edeyim de dünyanın kaç bucak olduğunu görsün @Çiğdem-Bu aralar saklamıyor böyle şeyleri
O kendi kendine uyduruyor zaten deliler hastanesi diye bir yer foruma özelİhbar reden yok tabi elini kolunu sallaya sallaya giriyor foruma Ama sen dur ben onu buradaki bakırköy deliler hastanesine şikayet edeyim de dünyanın kaç bucak olduğunu görsün @Çiğdem-
İhbar reden yok tabi elini kolunu sallaya sallaya giriyor foruma Ama sen dur ben onu buradaki bakırköy deliler hastanesine şikayet edeyim de dünyanın kaç bucak olduğunu görsün @Çiğdem-
Bu aralar saklamıyor böyle şeyleri
Hahaha hep söylediğimiz bir şey benim bu hayatta en nefret ettiğim insan türü burnundan kıl aldırmayandır kendinle dalga geçmeyi bileceksin forumun cins başlarından biri olmaktan hep gurur duydum @xemrexxx @destere ile birlikteKahkaha attım kankam @Çiğdem- sonunda itiraf etmiş tımarhanelik olduğunu