- Reaksiyon puanı
- 115,800
- Puanı
- 1,060
Evet şuan ciddi takılmak çok özgün haklısınBen bu zamana kadar hiçkimsenin taklitçisi olmadım yalnız. Hep özgün kaldım.))
Evet şuan ciddi takılmak çok özgün haklısınBen bu zamana kadar hiçkimsenin taklitçisi olmadım yalnız. Hep özgün kaldım.))
Espritüel açıdan diyorum canım.)Evet şuan ciddi takılmak çok özgün haklısın
Espri yapınca @xemrexxx mi oluyoruz 😱😱 Niye şaka yapmayı o mu buldu forumda ilk defaKim ne derse desin, seni taklit eden çok
Bir ara @cookies ve @DarkLegenD e senin izinden giderdi. Şimdide @gözlemci
Sen bir markaymışsın gerçekten
Espiri var espiri var.
@xemrexxx gibi laf atıyorsun insanlara veBen anlamadım ama @xemrexxx in değil benim anlamam gerekiyordu
Ne yapayım yani ciddi mi takılayım hayat felsefem eğlenmek benim
Sen beni sinirlendiremezsin canısı Bundan sonra kurban olarak seni seçeceğim @vadikızı ablamı da başına nöbetçi diye dikeceğim@xemrexxx gibi laf atıyorsun insanlara ve
onun kurbanlarını seçiyorsun sende Gerçi hoş başka hedef seçsen yine taklitçi diyecem
Daha açıklayıcı oldummu?
Ben kaybolayım, sinirlendirdim kesin seni
Benden sana iyi malzeme çıkmaz. Sen bence hemen vazgeç bu fikirden. Ben biliyorsun dizilerinde bile olmak istememiştim.Sen beni sinirlendiremezsin canısı Bundan sonra kurban olarak seni seçeceğim @vadikızı ablamı da başına nöbetçi diye dikeceğim
Sen istedin demin farklı kurbanlar seçmemi şimdi kendi sözünden caydıracak mısın beni Bir iki denerim baktın patladın gittin devam ederim yok tutmadı başkasına geçerimBenden sana iyi malzeme çıkmaz. Sen bence hemen vazgeç bu fikirden. Ben biliyorsun dizilerinde bile olmak istememiştim.
@Forumdash ı seç. Herkes pek meraklı onun yaşıma adına
yada @eskici yi seç, ondan çok malzeme çıkar sana.
ya da @xemrexxx ile uğraş
Benden uzak dur çünkü ben sinirlenirim
An itibariyle senle muhabetti kesiyorum.Sen istedin demin farklı kurbanlar seçmemi şimdi kendi sözünden caydıracak mısın beni Bir iki denerim baktın patladın gittin devam ederim yok tutmadı başkasına geçerim
Yok öyle kolay kolay peşini bırakmak Deneme sürümüne bi geçelim sonra bana çok teşekkür edeceksinAn itibariyle senle muhabetti kesiyorum.
Haydi güle güle
Üff pişman ettirdin.Yok öyle kolay kolay peşini bırakmak Deneme sürümüne bi geçelim sonra bana çok teşekkür edeceksin
Sen beni sinirlendiremezsin canısı Bundan sonra kurban olarak seni seçeceğim @vadikızı ablamı da başına nöbetçi diye dikeceğim
Benden malzeme çıkmazBenden sana iyi malzeme çıkmaz. Sen bence hemen vazgeç bu fikirden. Ben biliyorsun dizilerinde bile olmak istememiştim.
@Forumdash ı seç. Herkes pek meraklı onun yaşına adına
yada @eskici yi seç, ondan çok malzeme çıkar sana.
ya da @xemrexxx ile uğraş
Benden uzak dur çünkü ben sinirlenirim