Çiğdem'den ecünnülere tokat

Ben anlamadım ama :A :A @xemrexxx in değil benim anlamam gerekiyordu :A :A

Ne yapayım yani ciddi mi takılayım :A hayat felsefem eğlenmek benim :A
@xemrexxx gibi laf atıyorsun insanlara ve
onun kurbanlarını seçiyorsun sende :A Gerçi hoş başka hedef seçsen yine taklitçi diyecem :F
Daha açıklayıcı oldummu? :F

Ben kaybolayım, sinirlendirdim kesin seni :A

@xemrexxx gibi laf atıyorsun insanlara ve
onun kurbanlarını seçiyorsun sende :A Gerçi hoş başka hedef seçsen yine taklitçi diyecem :F
Daha açıklayıcı oldummu? :F

Ben kaybolayım, sinirlendirdim kesin seni :A
Sen beni sinirlendiremezsin canısı :A :A Bundan sonra kurban olarak seni seçeceğim :A @vadikızı ablamı da başına nöbetçi diye dikeceğim :A :A

Sen beni sinirlendiremezsin canısı :A :A Bundan sonra kurban olarak seni seçeceğim :A @vadikızı ablamı da başına nöbetçi diye dikeceğim :A :A
Benden sana iyi malzeme çıkmaz. Sen bence hemen vazgeç bu fikirden. Ben biliyorsun dizilerinde bile olmak istememiştim.
@Forumdash ı seç. Herkes pek meraklı onun yaşına adına :A
yada @eskici yi seç, ondan çok malzeme çıkar sana.
ya da @xemrexxx ile uğraş :A
Benden uzak dur çünkü ben sinirlenirim :A

Benden sana iyi malzeme çıkmaz. Sen bence hemen vazgeç bu fikirden. Ben biliyorsun dizilerinde bile olmak istememiştim.
@Forumdash ı seç. Herkes pek meraklı onun yaşıma adına :A
Sen istedin demin farklı kurbanlar seçmemi :A :A şimdi kendi sözünden caydıracak mısın beni :A :A Bir iki denerim baktın patladın gittin devam ederim :A :A yok tutmadı başkasına geçerim :A :A

Sen istedin demin farklı kurbanlar seçmemi :A :A şimdi kendi sözünden caydıracak mısın beni :A :A Bir iki denerim baktın patladın gittin devam ederim :A :A yok tutmadı başkasına geçerim :A :A
An itibariyle senle muhabetti kesiyorum.
Haydi güle güle :A

@Forumdash ı seç. Herkes pek meraklı onun yaşına adına :A
Benden malzeme çıkmaz :A