Reyiz zaten her yerden karakter alıyor ne var ki bunda
sana bunu anlatmaya çalışıyoruz işte anlamamışsınn
Reyiz zaten her yerden karakter alıyor ne var ki bunda
Ben onu anladım ama başka bir şey vardı el bu gözlemeci karıştırdı ortalığı @gözlemcisana bunu anlatmaya çalışıyoruz işte anlamamışsınn
Ben onu anladım ama başka bir şey vardı el bu gözlemeci karıştırdı ortalığı @gözlemci
Tutkunun ne yapmaya çalıştığını anlayabildinmiBen onu anladım ama başka bir şey vardı el bu gözlemeci karıştırdı ortalığı @gözlemci
Şimdi tek sefer söyleyeceğim kulaklarını aç ve beni iyi dinle kel amcamBen hiçbir şey anlamıyorum ne diyorsunuz siz ya
t yi yazamamışçok güzel özetledinde tutku değilmiydi o utku dedin
T harfi kaymış neyse Tutku tabi hadi iyi geceler ablamçok güzel özetledinde tutku değilmiydi o utku dedin
T harfi kaymış neyse Tutku tabi hadi iyi geceler ablam
Onu anlayamam ben reyizTutkunun ne yapmaya çalıştığını anlayabildinmi
Böyle anlatmak varken neden ortalığı karıştırıyorsun gözlemeci bey
Sorma diğer konuda da @Forumdash ile ben ona akıl verdik youtube da 200K izlenen videosu varmış dedik ki paraya dönüştür bize de baklava ısmarla tamam diyordu bunak teyze fikir değiştirmiş bugün vermem de vermem diyor @Çiğdem- ile çok takılmayalım bence bro.@Çiğdem- bozuyor zaten hep beni
Aynen biraz uzaklaşsak iyi olur aslındaSorma diğer konuda da @Forumdash ile ben ona akıl verdik youtube da 200K izlenen videosu varmış dedik ki paraya dönüştür bize de baklava ısmarla tamam diyordu bunak teyze fikir değiştirmiş bugün vermem de vermem diyor @Çiğdem- ile çok takılmayalım bence bro.
Zaten Tilki kızı avlama işini de bize yıkıyor Bir işe yaradığı yok arada oklava çıkarıyor , ondada unutuyor kime vuracağını yanlış kişilere şaplatıyorAynen biraz uzaklaşsak iyi olur aslında
Kendine gelmesi lazım artık böyle olmaz yoksa bizi de kaybedecekZaten Tilki kızı avlama işini de bize yıkıyor Bir işe yaradığı yok arada oklava çıkarıyor , ondada unutuyor kime vuracağını yanlış kişilere şaplatıyor
@pompy Türkçe yazmış 😱😱😱Yine ne olmuş
Kendi dilini de şaşırdı reyiz@pompy Türkçe yazmış 😱😱😱
Hakimin kararı 1 ay uzatma verir.
Periler heyeti Başkanına cadı istihbaratı gelir intikam için adı bilinmiyor
Çünkü bu cadı sihirini kullanmıyordur
Oyüzden kimse Tutkudan şüphe etmiyordur
Tutku Benim cadı olduğumu öğrenmeyeceksiniz kaleyi içten fethedecem
Yuvanı Yıkacam Çiğdem
Çiğdem şaşırdınmı başına gelene nediyorsun tutku konusunda @Çiğdem-@pompy Türkçe yazmış 😱😱😱
Hakimin kararı 1 ay uzatma verir.
Periler heyeti Başkanına cadı istihbaratı gelir intikam için adı bilinmiyor
Çünkü bu cadı sihirini kullanmıyordur
Oyüzden kimse Tutkudan şüphe etmiyordur
Tutku Benim cadı olduğumu öğrenmeyeceksiniz kaleyi içten fethedecem
Yuvanı Yıkacam Çiğdem