he valla yoruldu desem her zaman böyle
Hiç Türkçeye benzemiyor
çocuklar duymasın seyretmediğin içinde anlayamayabilirsinBenim kafam bozuk o zaman reyiz
Abla bari sen açıkla @eskici ye Güzelim Türkçe'mizi anlamıyorhe valla yoruldu desem her zaman böyle
çocuklar duymasın seyretmediğin içinde anlayamayabilirsin
Reyiz çözdü olayı yani neden anlamadığımıAbla bari sen açıkla @eskici ye Güzelim Türkçe'mizi anlamıyor
Bende izlemiyorum demek ki çözememiş halenReyiz çözdü olayı yani neden anlamadığımı
Sen nasıl izlemiyorsun ya dizi hakkında her şeyi biliyorsunBende izlemiyorum demek ki çözememiş halen
Gözlemeci hala anlamadığımı iddia ediyor @gözlemci
Çocuklar duymasından bahsetmiyorlar mısen gerçekten sihirli annem dizisini bilmiyormusun ya
Çocuklar Duymasın izlemiyorum tabiSen nasıl izlemiyorsun ya dizi hakkında her şeyi biliyorsun
Yok be numara yapıyorben gelene kadar çözmüş bile @eskici
Sihirli annem karakterleri ama birazda çocuklar duymasından var @eskiciÇocuklar duymasından bahsetmiyorlar mı
Çocuklar duymasından bahsetmiyorlar mı
Çocuklar Duymasın izlemiyorum tabi
Yok be numara yapıyor
Çocuklar Duymasın izlemiyorum tabi
Yok be numara yapıyor
Sihirli annem karakterleri ama birazda çocuklar duymasından var @eskici
Ben hiçbir şey anlamıyorum ne diyorsunuz siz yaOda varda asıl dizi Sihirli annem çocukları duymasındaki tutku karakterini almış ozan
gerçekten anlamamış paşam yaa
Ben hiçbir şey anlamıyorum ne diyorsunuz siz ya
Reyiz zaten her yerden karakter alıyor ne var ki bundaayy hala anlamadım diyoo sihirli annem dizisi vardı ya kanal d bildinmi o dizi işte çocuklar duymasın dizisinden de karakter almış bu diziye ozan