Ne guzelin birlesik Hali iste cahal seni.ssTürkçe konuş Allah'ın köylüsü.![]()
Ne guzelin birlesik Hali iste cahal seni.ss
aa şekerim en hangi çifti seviyosun merak ettimZevksiz.ss
Siren![]()
![]()
Ahaha kendini Queen Merve saniyorsun demek ; kendini Adriana limadan güzel gören @Çiğdem- iI solladinSarmaşığa geldi sana bi cheesecake yapayım.
Garip & esmaaa şekerim en hangi çifti seviyosun merak ettim![]()
AMAN onlar on sırada bile değil benim için içleri geçmişAhaha kendini Queen Merve saniyorsun demek ; kendini Adriana limadan güzel gören @Çiğdem- iI solladin
Garip & esma![]()
Ahaha kendini Queen Merve saniyorsun demek ; kendini Adriana limadan güzel gören @Çiğdem- iI solladin
Garip & esma![]()
Ay iyi ki bir bully ile atacan gitti ortalik Sana kaldi saniyorsun hasbamSen kendini 4 yıl Hürrem sonrada Safiye sanan senden daha coolum çatla
Ay iyi ki bir bully ile atacan gitti ortalik Sana kaldi saniyorsun hasbam![]()
ayol bu nasıl bir kişilik bozukluğu önce eline sağlık diyor yani beni kastediyor sonra gönderim hepsini diyor kendini kastediyor forumda bir adet psikiyatrist yok mu acabaEline sağlık gönderdim hepsini.![]()
ayol bu nasıl bir kişilik bozukluğu önce eline sağlık diyor yani beni kastediyor sonra gönderim hepsini diyor kendini kastediyor forumda bir adet psikiyatrist yok mu acaba@Çiğdem- @Ahmed @Thequeer @Forumdash @cookies @vadikızı @Dosi @S.G.A.T. @eskici @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx
ay neyse süreyyacığım hamileymiş seninle uğraşamıcam bu güzel haberin üstüne zaten @denizz19 askerden dönünce saçını başını yolar aşk ve mavi totalliğiyle![]()
bence tam tadında bitirdilerGüzel bölümdü.
İpek aşırı gereksiz bi karakter. Esma Sultan bunu onun yaptığını öğrenir umarım.
Yalnız ilk yarıdaki Begüm kısmı efsane idi. Biraz daha uzatılabilirdi.
Son günler depresifim, iyi gelmişti buram buram dram izleyip duygusala bağlamak. Ondan uzatsınlar dedim.bence tam tadında bitirdiler
o zaman keşke uzasaydı yaSon günler depresifim, iyi gelmişti buram buram dram izleyip duygusala bağlamak. Ondan uzatsınlar dedim.![]()
Ay iyi ki bir bully ile atacan gitti ortalik Sana kaldi saniyorsun hasbam![]()
Ohh maşşllah Allah sohbetini arttırsın amaSen kendini 4 yıl Hürrem sonrada Safiye sanan senden daha coolum çatla