Birazdan konu açılır zaten orada konuşuruzSurvivora dönecek olay ama bura benim mekanım sayılır. Bizi kovacak kimse yok@MasacRE-
Bu sene nekadar izlerim bilmem ama ada hayatını izlemeyeceğim kesin![]()
Birazdan konu açılır zaten orada konuşuruzSurvivora dönecek olay ama bura benim mekanım sayılır. Bizi kovacak kimse yok@MasacRE-
Haftada 4 gün 3 saat ben de devamlı izlemem zaten o kadar vaktimi harcayamamSurvivora dönecek olay ama bura benim mekanım sayılır. Bizi kovacak kimse yok@MasacRE-
Birazdan konu açılır zaten orada konuşuruzada hayatını ben de izlemem belki arada bakarım sadece
![]()
Yarışma sonlara doğru heyecanlı oluyor.Haftada 4 gün 3 saat ben de devamlı izlemem zaten o kadar vaktimi harcayamamOyunları izlerim, ada hayatında da olaylı şeyler oldumu bakarım
![]()
Ben 2016 Survivorunda çok iyi canlı anlatım yapıyordum ama bu sene ne kadar yapabilirim bilmiyorumYarışma sonlara doğru heyecanlı oluyor.
Bugün herkes bi meraktan izler.
Şimdi saat farkımız 2 saat olduğu için sizden 2 saat geride izleriz. Yorumlamak bile zevkli değil. Eskisi gibi tekefondan canlı izlemem
Arada sizin canlı skorlarla takip ederim![]()
Bugün konu baya bir coşar zaten de sonrasında ne olur bilmiyorumYarışma sonlara doğru heyecanlı oluyor.
Bugün herkes bi meraktan izler.
Şimdi saat farkımız 2 saat olduğu için sizden 2 saat geride izleriz. Yorumlamak bile zevkli değil. Eskisi gibi tekefondan canlı izlemem
Arada sizin canlı skorlarla takip ederim![]()
Ben 2016 Survivorunda çok iyi canlı anlatım yapıyordum ama bu sene ne kadar yapabilirim bilmiyorum![]()
![]()
okadar merak etmiyorum aslında. Izlediğim günlerinkini merak ederim ve onuda twitterden takipte öğrenirim zatenBugün konu baya bir coşar zaten de sonrasında ne olur bilmiyorumSkor işini de geçen sene Efe yapıyordu, şimdi o yok düzenli olarak yapan çıkar mı acaba
![]()
Bugün konu baya bir coşar zaten de sonrasında ne olur bilmiyorumSkor işini de geçen sene Efe yapıyordu, şimdi o yok düzenli olarak yapan çıkar mı acaba
![]()
Bu sene bugünki konu hariç diğer konular bendeokadar merak etmiyorum aslında. Izlediğim günlerinkini merak ederim ve onuda twitterden takipte öğrenirim zaten
Şimdi herkes pusada olur konu açmak için
Geçen sene az kişi survivor izliyordu konular bana çok kalıyordu ama şimdilik onada hevesim yok![]()
İnanalımmı?Bu sene bugünki konu hariç diğer konular bende![]()
İnanın tabii ki de iddialıyım bu seneİnanalımmı?
Haydi bakalım görelim seni![]()
Haydi bakalım ikinci bölümde belli olacakİnanın tabii ki de iddialıyım bu sene![]()
Yarınki bölüm için büyük bir iddiam yok ama ondan sonraki bölümler için varHaydi bakalım ikinci bölümde belli olacak![]()
Peki ozaman. 3. olmadı 4. hadi onuda geçtim 5. bölümden sonra bekliyorum atağınıYarınki bölüm için büyük bir iddiam yok ama ondan sonraki bölümler için var![]()
Tamam beklemede kalPeki ozaman. 3. olmadı 4. hadi onuda geçtim 5. bölümden sonra bekliyorum atağını![]()
gızz bunların neresi kız bunlar @Çiğdem- ve senin gibi çirkin karta kaçmışşu safiye de aynı @vadikızı teyzem gibi ortalığı karıştırıp kenara çekiliyor milletin kavgasını çekiyor
kız kavgası böyle olur videoya koşun la@MasacRE- @MEnes @destere @eskici @S.G.A.T. @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci
Hahaahh Safiye'ye bittim vur kız diyor
O elti az çektirmedi ama Safiyede haklıHahaahh Safiye'ye bittim vur kız diyor![]()
Birde eltisi olacak
![]()
Oh oh ecünnüler yesin birbirinigızz bunların neresi kız bunlar @Çiğdem- ve senin gibi çirkin karta kaçmışşu safiye de aynı @vadikızı teyzem gibi ortalığı karıştırıp kenara çekiliyor milletin kavgasını çekiyor
kız kavgası böyle olur videoya koşun la@MasacRE- @MEnes @destere @eskici @S.G.A.T. @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci
Dizide okuma yazma ile ilgili çok güzel mesaj verdiler
Safiye gerçekleri öğrendi.
Bakalım neler olacak
Pembe ile ilgili gerçekler ortaya çıkıncaa barınacak yeri kalmadı. Para koparıp gidecek güya ama bir hırsız parasının olduğunu duydu. Paraları çalımca ayrılamayacakMesude ayrılıyor mu Antalya falan dedi.Adı Zehra'ya gelsin.
![]()