DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,388
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Şu tipten nasıl sarhoş çıkar ki ahahaha.Yine sarhoş galiba
Şu tipten nasıl sarhoş çıkar ki ahahaha.Yine sarhoş galiba
Bence çok güzel çıkar hareketleri onu gösteriyorŞu tipten nasıl sarhoş çıkar ki ahahaha.
Çiğdem mi yapıştırdı sana bu damgayı
Başlarda bir şey olmaz dedik, sonra büyüdükçe büyüdü.Çiğdem mi yapıştırdı sana bu damgayı
Sen beni nereden gördün.Şu tipten nasıl sarhoş çıkar ki ahahaha.
@Çiğdem- in taktığı lakaplar genelde tutar o yüzden ona fırsat vermemek lazımBaşlarda bir şey olmaz dedik, sonra büyüdükçe büyüdü.
Sen beni nereden gördün.
Bilmek istemezsin.Başlarda bir şey olmaz dedik, sonra büyüdükçe büyüdü.
Sen beni nereden gördün.
Yine sarhoş galiba
@Çiğdem- in taktığı lakaplar genelde tutar o yüzden ona fırsat vermemek lazım
Kesin öyle yine Şarhoş kafayla yazmış belliŞu tipten nasıl sarhoş çıkar ki ahahaha.
Aman boşver hiç bana sarma yoksa ben de sana bulurum bir şeyler yani zararlı çıkarsın
@destere Hogatha dedi öyle kaldı üstüm de zatenAman boşver hiç bana sarma yoksa ben de sana bulurum bir şeyler yani zararlı çıkarsın
Pek ortalarda görünmüyordu bu akşam gelmiş sanırım ama pek sesi soluğu çıkmamış napıyor kim bilir yine@destere de iyi algı yapıyor bakma sen beni de oyuna getirmeye çalışıyor bazen ama yemiyorum
Geldi biraz @pompy reyize bulaştı sonra gitti belasını arıyor sanırımPek ortalarda görünmüyordu bu akşam gelmiş sanırım ama pek sesi soluğu çıkmamış napıyor kim bilir yine
Aman boşver hiç bana sarma yoksa ben de sana bulurum bir şeyler yani zararlı çıkarsın
overlok konusunda yine dedikoduya başlamışsınız konuya sadık kalalım bak eskiler çok overlokmuş arkadaşlar öyle bir konu açmış ondan bahsetseydiniz üç beş kelam@destere Hogatha dedi öyle kaldı üstüm de zaten
@Çiğdem- işte hep konuyu saptırıyoroverlok konusunda yine dedikoduya başlamışsınız konuya sadık kalalım bak eskiler çok overlokmuş arkadaşlar öyle bir konu açmış ondan bahsetseydiniz üç beş kelam