Eskilerin Genellikle Overrated Olması

Sabah 8 de yanı :F

Aaa baksana bu cicibili biciili geceler demedin bana diye şey etmişti bende geçen gece jest amaçlı profiline güzel bir gif bırakmıştım ama görünmüyor demiş silip tekrar yükledim , profiline girip bir baksana görünüyormu :A @destere
Evet görünüyor güzel bir şey yapmışsın :A

Daha iyi bir mesajla yapmıştım ama görünmüyor demiş sildim elime yüzüme bulaştırdım
:F :F :F

Ama olsun sabah 8 de görür artık @destere :A
Bu güzel olmuş ben beğendim :A
Ben sabah ezanına yakın zaman larak bilirdim ama şimdi baktım Öğlene kadar zaman dilimiymiş :A Öğlen gelirsin foruma artık :F

Keşke kargalar kahvaltı yapmadan önce gelirim deseydi :X Kıza yazık olcak öğlene kadar bekle bekle kök salarsin artık @Çiğdem-
Beklesin artık yapacak bir şey yok :A :A

Bu güzel olmuş ben beğendim :A

Beklesin artık yapacak bir şey yok :A :A
Ben sabah ezanına yakın zaman larak bilirdim ama şimdi baktım Öğlene kadar zaman dilimiymiş :A Öğlen gelirsin foruma artık :F

Keşke kargalar kahvaltı yapmadan önce gelirim deseydi :X Kıza yazık olcak öğlene kadar bekle bekle kök salarsin artık @Çiğdem-
Ohaaa öğleden önce nereye bekliyorum zaten kış ayı gündüzleri girmekte zorluk yaşıyorum artık :A

@destere Öğlene yakın uyumayı düşünüyor demek yine :A Bu aralar yine çok uyuyor :A

İnsan sevdiğine sapık der mi hiç çok ayıp dimi @Forumdash :A :F
Mesleği o adamın ayoll Tolga çevik gibi Sapık Komedyen ekmeğini öyle kazanıyor @destere @Forumdash :A :A :A
424718_1.jpg