başta zaten @Forumdash la @Çiğdem- e söylemiştim tarz benim tarz değil diye ama işte biraz miriam biraz kristin birazda rei için kaldım hiçde fena olmadıŞuan 3 bölümdeyim ama dizi çok ciddisiz ilerliyor. karakterlerin derinliği yok sanki her oyuncu bitse de gitsek modun da? Bir laubalilik var böyle..
@destere seni tanıyorum bu diziyi ben önersem bu kadar izlemezdin daredevil'de bile ne zorluk çıkardın. senin hiç tarzın değil ve eminim ki @Forumdash ve @Çiğdem- 'de ilk bölümleri ayıla bayıla izlememiştir. Sanırım sizde cinayeti merak ettiğiniz için izliyorsunuz
teknoloji uzay çağı filan var ama dedektif gibi bir dizi olmuş..
katilinin bulunmasını isteyen adam çok ciddiyetsiz. karısı apayrı zaten sürekli radarları açık halde geziyor Dedektif benim burada ne işim var tarzı suratı hiç değişmedi Bir zenci var 3 bölümdür hikayesi ilerlemedi. Öff saymakla bitmedi...
Şu polis rolünde ki kadın ciddi oynuyor sadece.
Neyse 10 bölüm olduğu için bakacağım diziye.. Umarım heyecan artar.
işte o katilin bulunmasını isteyen bancroft radarı açık gezen eşi ise benim civelek miriam
o zencide her dizide ortaya çıkan başrol yancılarından biri
Olsun mayıs ayına kadar aralıksız izleriz
yine kaçmışsınız ben gelmedenSaniye saniyesine ileri sarmadan izlediğim tek dizi Kaç sezona gelirse gelsin sıkmıyor
Son düzenleme: