Sabah 8 de gelmiş neredesiniz diyorO da uyumayı bırakıp buraya gelsin o zaman
Sabah 8 de gelmiş neredesiniz diyorO da uyumayı bırakıp buraya gelsin o zaman
Biz uyurken geliyor hep neler yapıyor acaba buradaSabah 8 de gelmiş neredesiniz diyor
lafı hiç çarpıtmayalım hogatha ne dediğim açıkça belli yani şansızlığıma isyan ettim o mesajda neden kızlar değilde erkekler beni takdir ediyor diye başka anlam yüklemeyelim mesaja şirret şeyHahaha eskiciye asılıcaktım falan sankı benden izin istiyor gibi hissettim @destere
rahat ol eski püskü şey tek ilgi alanım kızlar hogathanın dedikoduları seni ürkütmesinKız olsaydı asılırdım demiş bu halde asılacak hali yok
alper karbondioksiti izliyordum işte başka ne yapabilirimkiBiz uyurken geliyor hep neler yapıyor acaba burada
bir ara beni destekliyordun ben yokken içim rahattı bu mesajla içine etmişsin herşeyin @Çiğdem- in komplolarına karşı daha uyanık olman lazımdıOha bu kadar manyak olduğunu bilmiyordum @destere nin
@gözlemci İle @eskici sen gelince senin tarafındalar sen gidince benim cnmlafı hiç çarpıtmayalım hogatha ne dediğim açıkça belli yani şansızlığıma isyan ettim o mesajda neden kızlar değilde erkekler beni takdir ediyor diye başka anlam yüklemeyelim mesaja şirret şey
rahat ol eski püskü şey tek ilgi alanım kızlar hogathanın dedikoduları seni ürkütmesin
alper karbondioksiti izliyordum işte başka ne yapabilirimki
bir ara beni destekliyordun ben yokken içim rahattı bu mesajla içine etmişsin herşeyin @Çiğdem- in komplolarına karşı daha uyanık olman lazımdı
Ben senin tarafındayım ama Çiğdem senin hakkında acayip şeyler söylüyor korkuyorumlafı hiç çarpıtmayalım hogatha ne dediğim açıkça belli yani şansızlığıma isyan ettim o mesajda neden kızlar değilde erkekler beni takdir ediyor diye başka anlam yüklemeyelim mesaja şirret şey
rahat ol eski püskü şey tek ilgi alanım kızlar hogathanın dedikoduları seni ürkütmesin
alper karbondioksiti izliyordum işte başka ne yapabilirimki
bir ara beni destekliyordun ben yokken içim rahattı bu mesajla içine etmişsin herşeyin @Çiğdem- in komplolarına karşı daha uyanık olman lazımdı