Sabah 8 de gelmiş neredesiniz diyorO da uyumayı bırakıp buraya gelsin o zaman![]()
![]()
Sabah 8 de gelmiş neredesiniz diyorO da uyumayı bırakıp buraya gelsin o zaman![]()
![]()
Biz uyurken geliyor hep neler yapıyor acaba buradaSabah 8 de gelmiş neredesiniz diyor![]()
![]()
![]()
lafı hiç çarpıtmayalım hogatha ne dediğim açıkça belli yani şansızlığıma isyan ettim o mesajda neden kızlar değilde erkekler beni takdir ediyor diye
rahat ol eski püskü şeyKız olsaydı asılırdım demiş bu halde asılacak hali yok![]()
![]()
alper karbondioksiti izliyordum işte başka ne yapabilirimkiBiz uyurken geliyor hep neler yapıyor acaba burada![]()
![]()
bir ara beni destekliyordun ben yokken içim rahattı
@gözlemci İle @eskici sen gelince senin tarafındalar sen gidince benim cnmlafı hiç çarpıtmayalım hogatha ne dediğim açıkça belli yani şansızlığıma isyan ettim o mesajda neden kızlar değilde erkekler beni takdir ediyor diyebaşka anlam yüklemeyelim mesaja şirret şey
rahat ol eski püskü şeytek ilgi alanım kızlar hogathanın dedikoduları seni ürkütmesin
alper karbondioksiti izliyordum işte başka ne yapabilirimki
bir ara beni destekliyordun ben yokken içim rahattıbu mesajla içine etmişsin herşeyin
@Çiğdem- in komplolarına karşı daha uyanık olman lazımdı
![]()
Ben senin tarafındayım ama Çiğdem senin hakkında acayip şeyler söylüyor korkuyorumlafı hiç çarpıtmayalım hogatha ne dediğim açıkça belli yani şansızlığıma isyan ettim o mesajda neden kızlar değilde erkekler beni takdir ediyor diyebaşka anlam yüklemeyelim mesaja şirret şey
rahat ol eski püskü şeytek ilgi alanım kızlar hogathanın dedikoduları seni ürkütmesin
alper karbondioksiti izliyordum işte başka ne yapabilirimki
bir ara beni destekliyordun ben yokken içim rahattıbu mesajla içine etmişsin herşeyin
@Çiğdem- in komplolarına karşı daha uyanık olman lazımdı
![]()