Ben foruma geldiğimden beridir yazıyordu bu diziyi muhtemelen biz gittikten sonrada yazmaya devam edecekO kadar zamandan beri oynuyor dimi bu diziValla Arka Sokaklar biter bu dizi bitmez
![]()
Televizyona yazarım ben bunun devamını yada internet dizisi olarak Puhu tv yada blue tvBen foruma geldiğimden beridir yazıyordu bu diziyi muhtemelen biz gittikten sonrada yazmaya devam edecek![]()
![]()
Tabi bizim yerimize yeni kurbanlar bulabilirse @pompy
![]()
![]()
![]()
Kanal D de görürüz umarım dizilerini bir gün cnmTelevizyona yazarım ben bunun devamını yada internet dizisi olarak Puhu tv yada blue tv
Eğer forum tv açarsa orda yayınlarım
YouTube a admin faydası olur hem para sıkıntısını alır Ozanın @
Arka sokaklar olur orda
Ne dis atıp duruyorsun be @YiğittArka sokaklar olur orda
Oyüzden etkilenir
Kanal d ye Sihirli dizi veririm belki
pompy dizilerine D'de yer yok, kusura bakmasın. Show'a yakışır bu diziler.Ne dis atıp duruyorsun be @YiğittSihirli Annem , Acemi Cadı dan sonra şöyle bir sihirli dizi çıkmadı pompy o tarz bir dizi yayınlasa kanalınızda süper olur
![]()
![]()
![]()
Gerçek dizidemi
Var ama teknikleri farklı yanı kalpli Pizzadan çıkan bomba gördünmü hiçBomba hiç değişmiyor hep var ama sevgililer gününe özel kalpli pizza bombası yapmış demek o da güzel![]()
![]()
Reyiz kendini aşıyor git gideVar ama teknikleri farklı yanı kalpli Pizzadan çıkan bomba gördünmü hiç![]()
![]()
![]()
Bir gün buluşursanız eğer çikolata falan verirse yeme ne olur ne olmazReyiz kendini aşıyor git gide![]()
![]()