Özge Borak bu dizide baya bir kendini geliştirdi.
Begüm'ün ne rahatsızlığı var da 7 günü kaldı?
Özge Borak bu dizide baya bir kendini geliştirdi.
Muhteşem fragman..
Begüm'ün ne rahatsızlığı var da 7 günü kaldı?
Geçen yıl olsaydım garanti izlerdim bu işi, izleyemediğime üzüldüğüm üç diziden biri.Bu kadın hep iyi oyuncuydu bence zaten. Küçük Kadınlardan sonra neden hiç drama oynamadı diye düşünüp duruyordum çünkü orada da şahaneydi. İyi ki dönmüş tekrardan dramaya.
Hastaydı zaten diziye girdiğinde. Hastalığı yüzünden Faruk'a gelmişti ve şimdi ameliyat olacak. 7 gün sonra. Ameliyat başarısız geçebilir. Şansı çok çok az.
Komedide kötüydü baya ondan dedim. Aynen dramada güzel oynuyor.Bu kadın hep iyi oyuncuydu bence zaten. Küçük Kadınlardan sonra neden hiç drama oynamadı diye düşünüp duruyordum çünkü orada da şahaneydi. İyi ki dönmüş tekrardan dramaya.
Hastaydı zaten diziye girdiğinde. Hastalığı yüzünden Faruk'a gelmişti ve şimdi ameliyat olacak. 7 gün sonra. Ameliyat başarısız geçebilir. Şansı çok çok az.
Geçen yıl olsaydım garanti izlerdim bu işi, izleyemediğime üzüldüğüm üç diziden biri.
Komedide kötüydü baya ondan dedim. Aynen dramada güzel oynuyor.
Bu arada fragmanda Begümün Süreyya ile ilgili dediği dünyanın sanki kendi etrafında dönüyor gibi sanması bence baya doğru.
Faziletin kızı Hazan gibi.Bende tüm bölüme bakmıyorum arada bakıyorum. Baya iyi oyunculuklar var
Süreyya iyi hoşta arada çok boş olaylara karışıyor.
Kavak Yellerinden sonra nasıl bukadar geriye gitti bu kız fizik olarakta oyunculuk olarakta hayret vlla
Moruk ne yapıyor. Salona ne zaman girsem o çıkıyor sanırım başrole yükselttiler kadını.
Moruk ne yapıyor. Salona ne zaman girsem o çıkıyor sanırım başrole yükselttiler kadını.
Ay Esma sultan ne şıktı öyle.
Böyle parlak parlak kraliçeler gibi.
Begümün oğluna video çekme sahnesi çok şahane yazılmıştı..
Oha düştü Begümş. 😱
Begüm öldü..
@sokak sanati @xemrexxx @ozmoturk @Harunnn60
Bölüm baya iyiydi, kesin 11 falan var.Öleceğini tahmin ediyordum bende zaten. Dizi 15'e çıkar
Negzel donsun