Dosi 20.000'ler Kulübünde !

@Dosi
Sevgili terapistim Zeynep sana bu mektubu en içten en samimi duygularımla yazıyorum :DZeynomm sen benim canım arkadaşımsın candostum zeynoşumsun bazen güçlü olmak kendi kendine yetmiyor yanında seni anlayan bir dost olması gerekiyor sen oydun işte bana her zaman kendimi güçlü hissettirdin bazen seni bıktırsamda yine hep yanımda oldun bende her zaman sonuna kadar senin yanındayım sen benim kalbimi ben senin kalbini hep bildik bilmeyede devam edeceğiz inşallah bir gün nasip olurda seni anne olarakda görürüm nice mesajlara canım benim:kissingheart::kissingheart:
candostun vadikızı

Burayı seviyorsun oda Zeynebim türküsünü okumuştu onu armağan edeyim:bhr:

Zeynep bu güzellik var mı soyunda

@Dosi
Sevgili terapistim Zeynep sana bu mektubu en içten en samimi duygularımla yazıyorum :DZeynomm sen benim canım arkadaşımsın candostum zeynoşumsun bazen güçlü olmak kendi kendine yetmiyor yanında seni anlayan bir dost olması gerekiyor sen oydun işte bana her zaman kendimi güçlü hissettirdin bazen seni bıktırsamda yine hep yanımda oldun bende her zaman sonuna kadar senin yanındayım sen benim kalbimi ben senin kalbini hep bildik bilmeyede devam edeceğiz inşallah bir gün nasip olurda seni anne olarakda görürüm nice mesajlara canım benim:kissingheart::kissingheart:
candostun vadikızı

Burayı seviyorsun oda Zeynebim türküsünü okumuştu onu armağan edeyim:bhr:

Zeynep bu güzellik var mı soyunda
Sende benim için değerlisin.Forumda ilk sesli konuştuğum kişisin :bhr: Çok çekinmiştim ilk konuşmamızda:F
Teşekkürler hediyem için. Harika yorumlamış Buray :love1:

Yazında harika, biraz @Doğu için yazdığım yazıya benzemiş ilk satırlar :A

Sende benim için değerlisin.Forumda ilk sesli konuştuğum kişisin :bhr: Çok çekinmiştim ilk konuşmamızda:F
Teşekkürler hediyem için. Harika yorumlamış Buray :love1:

Yazında harika, biraz @Doğu için yazdığım yazıya benzemiş ilk satırlar :A

Bende çekinmiştim ne konuşayım kaldım demiştim:Fbiraz daha konuşabilseydik açılırdım ben ama valla böyle içimden geldi böyle yazım dedim:D

Tebrikler nice güzel mesajlara. :bhr: :Z @Dosi

Hediyelerin:
gülfet.jpg

a-lot-of-hulyas.jpg

Harika hediyeler. Hülyanın her hali mükemmel :Z

Bu da benden sana hediye olsun :X İsveç'in en güzel sesi heralde:A @dosi
Yok daha güzelleride var :A , destere aşık buna :A
kız kardeşide şarkı söylüyor.
Geçen @destere nin profilinde paylaştım :D
Hediye için teşekkürler bu arada :Z

tebrikler @Dosi başarıların daim olsun:)
kirgin-cicekler-2.jpg

326495.jpg
kirgin-cicekler-dizisinde-surpriz-isim-1474979618.jpg

MV5BMDdkMzBhNjktMThjOC00YzMyLTgxMGEtNTQwMzNmZWI5NDZjXkEyXkFqcGdeQXVyNTcyNTg3Nzc@._V1_UY268_CR62,0,182,268_AL_.jpg

show-tv-de-reyting-soku-kalp-atisi-veda-ediyor--10678877.Jpeg

dizi-setinde-kavga-cikti-299451-5.jpg

fazilet-han%C4%B1m-ve-k%C4%B1zlar%C4%B1-dizisi.jpg

Cover.jpg

59634fe961361f10b4530fb9.jpg

600x600bf.jpg

images

tebrikler-kart-0-33836.jpg

609-tebrkl-1-gif.45271

brown-tebrikler-cikolata-sepeti-kurdele-neuhaus-0-40239.jpg

output_EAE5Dw.gif

Tebrikler-84490.gif

images

s-cf6334e9a8b02d705a79ec9f1c8228783e6a7c5a.gif

giphy.gif

ca2ae493b7e991e1fd9c0e79ec371b2d.gif

flower_191.gif

alkis-kadin-tebrikler.gif

giphy.gif

original.gif

tumblr_nbqrl19cAv1te9qdeo3_r1_500.gif

1gn9zb.gif

11464287.gif

Havai-Fisek-Hareketli-Resimleri-15.gif

images

images

giphy.gif

fireworks-animation-46.gif

giphy.gif

Off hediyelere bak be :Z
Çok teşekkürler ❤
Seni kalbime yazdım da eridim zaten :bhr: Hepside birbirinden mükemmel şarkılar. Karalım farklı aralarında. Çünkü onunla ilgili bir konuşma geçmemişti ama iyi oldu farklı birşey.
Esmer zevkime uyuyor :A oyüzden harika seçim :F
Sahnelerde çok iyi :Z

Off hediyelere bak be :Z
Çok teşekkürler ❤
Seni kalbime yazdım da eridim zaten :bhr: Hepside birbirinden mükemmel şarkılar. Karalım farklı aralarında. Çünkü onunla ilgili bir konuşma geçmemişti ama iyi oldu farklı birşey.
Esmer zevkime uyuyor :A oyüzden harika seçim :F
Sahnelerde çok iyi :Z
aslında karalımı profilde paylaşacaktım ama hediye olarak olsun dedim:D

aslında karalımı profilde paylaşacaktım ama hediye olarak olsun dedim:D
Ordanda paylaş ne olacak :A
profilime çok bakıyorum arada dinlerim :D
Bu arada az önce yazmayı unuttum, dostluğun için çok teşekkürler. Çok iyi bir arkadaşsın ve herzaman hissettirdiğin içinde çok şanslıyım:love1:

Ordanda paylaş ne olacak :A
profilime çok bakıyorum arada dinlerim :D
Bu arada az önce yazmayı unuttum, dostluğun için çok teşekkürler. Çok iyi bir arkadaşsın ve herzaman hissettirdiğin içinde çok şanslıyım:love1:
oradanda paylaşırım ama onun dışında da paylaşımlar olacak:A:A Rica ederim ayrıca bunlar benim açımdan da geçerli bir durum:bhr:

oradanda paylaşırım ama onun dışında da paylaşımlar olacak:A:A Rica ederim ayrıca bunlar benim açımdan da geçerli bir durum:bhr:
Oo güzel.
Senin müzik zevkin bana uzak değil, paylaşımlarına herzaman kapım açık :A tabi bende arada tıklarım kapını, yok yok kapı mapı dinlemem pat diye damlarım sayfana :F