Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

E-devlet soy öğrenme hizmetinden sonra Meksikalı olduğunu fark eden Turabi'nin taktığı maske, güreş platformlarında geniş yankı uyandırdı!

İşte karşınızda ''Turabito''

1JLERp.jpg

rO317N.jpg

5DgybR.jpg

@XanTier @mesmeso61 Turabito'nun geleceği sizce nasıl olur, seyirci benimser mi?
Ay bu ne be. :F Fifty Shades serisindeki gibi değişik fantazi isteyenlere benzemiş. :A

Anıl'ı şampiyon yapacağız :Z Gs'li çocuk bak sen de destekle bırak şu Turabi'yi artık :A

survivor-2018-anil-berk-anil-berk-baki-kac-yasinda.jpg

He yani Survivor'un bölümü var ama arşivde duruyor. O arşivden çıkartılacak. Öyle desene, sen öyle demedin ki bölüm açılacak deyince survivor 2018 diye ayrı bir bölüm açılacak sandım :A
Sevmedim şu iticiyi :A Hem senin Adem de var cok seviyordun :A

Hilmi, Adem ve Anıl'ı beğendim. Tatlı çocuklar. :bhr: :A

İzliyor musun bu sezon? :D

La bölüm açılacak dedim ya. :D Bölümden kastım bu Survivor bölümü şu an arşiv kısmında, Ozan çıkaracak. İlk 4-5 bölüm buradan konuşalım dedim, sonra bölüm yorumları açılacak dedim ya kaç kere. 😱 İlk sayfada da var hatta, bölüm yorumlarını isteyen açabiliyor diye... Utkuyu banlayacağım!! @eskici

Anıl'ı şampiyon yapacağız :Z Gs'li çocuk bak sen de destekle bırak şu Turabi'yi artık :A

survivor-2018-anil-berk-anil-berk-baki-kac-yasinda.jpg

He yani Survivor'un bölümü var ama arşivde duruyor. O arşivden çıkartılacak. Öyle desene, sen öyle demedin ki bölüm açılacak deyince survivor 2018 diye ayrı bir bölüm açılacak sandım :A
Benden daha saflarını görmekten mutluluk duyuyorum :Z Birde bilmiş bilmiş konusuşuyordu Kütük bey @MasacRE-

Kitli konuya da yorum yapabilirim canım ben. :A

Fragman çıkmadı, yayın akışı da bir ara 'Survivor' yazılıydı sadece yeni yazısı kalkmıştı, sayfası da paylaşıp geri sildi. Çok garip. :D
Herkes yayınlarına devam edince Acun da yayınlama kararı almış sanırım :A :A