Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hayır bir de millete konu da açtırmadı sadece yöneticiler açabilir diye, garibim @eskici heves etmişti açacaktı izin vermedi :A Bölüm yorumlarını herkes açabiliyor ama onu açabilirdi eskici. Bu arada iyi oldu uyardığın sen olmasan bir süre buraya tıkışacaktık :A
@Yiğitt Doğru yoldaymış sizi başından atmış sezon sonuna kadar devam etsin arkasındayım :A :A :A

İşte o yumurta için olan yarışma ama ordada yenildi genelde fakat var onda extra birşeyler yani performans iyi olacak oyunlarda belli:A
Orada Turabi ve Hilmiyle oynadı yenilmesi normaldir :A Ama parkuru baya hızlı bitiriyordu genelde önlerinde geldi diye gördüm ben :D

Reyiz yine şampiyon olacak :A Boşuna izlemeyin :A

@MasacRE- yine nerde itici tip var desteklemeye başlamış :A
Hilmi, Adem ve Anıl'ı beğendim. Tatlı çocuklar. :bhr: :A

İzliyor musun bu sezon? :D

Geçen yıl ayrı bölüm konuları açılıyordu bu yıl pek önemsemiyorsunuz sanırım
:Z:Z:Z @Yiğitt @Forumdash
Ee önceki Survivorların da konuları oraya açılıyormuş, bu @Yiğitt niye yeni bölüm açılacak dedi o zaman :A

İlk hafta yorumlar buradan, sonraki haftaya inşallah bölümü açtırıyoruz. Yeni sezon hayırlı olsun, iyi seyirler herkese. :bhr: Aha bunu yazdı ben onun yalancısıyım valla :A
La bölüm açılacak dedim ya. :D Bölümden kastım bu Survivor bölümü şu an arşiv kısmında, Ozan çıkaracak. İlk 4-5 bölüm buradan konuşalım dedim, sonra bölüm yorumları açılacak dedim ya kaç kere. 😱 İlk sayfada da var hatta, bölüm yorumlarını isteyen açabiliyor diye... Utkuyu banlayacağım!! @eskici

Son düzenleme:

La bölüm açılacak dedim ya. :D Bölümden kastım bu Survivor bölümü şu an arşiv kısmında, Ozan çıkaracak. İlk 4-5 bölüm buradan konuşalım dedim, sonra bölüm yorumları açılacak dedim ya kaç kere. 😱 İlk sayfada da var hatta, bölüm yorumlarını isteyen açabiliyor diye... Utkuyu banlayacağım!! @eskici
İlk bölümüne baktım :A Devam ederim belki :A

Reyiz yine şampiyon olacak :A Boşuna izlemeyin :A

@MasacRE- yine nerde itici tip var desteklemeye başlamış :A
Anıl'ı şampiyon yapacağız :Z Gs'li çocuk bak sen de destekle bırak şu Turabi'yi artık :A

survivor-2018-anil-berk-anil-berk-baki-kac-yasinda.jpg

He yani Survivor'un bölümü var ama arşivde duruyor. O arşivden çıkartılacak. Öyle desene, sen öyle demedin ki bölüm açılacak deyince survivor 2018 diye ayrı bir bölüm açılacak sandım :A

Anıl'ı şampiyon yapacağız :Z Gs'li çocuk bak sen de destekle bırak şu Turabi'yi artık :A

survivor-2018-anil-berk-anil-berk-baki-kac-yasinda.jpg

He yani Survivor'un bölümü var ama arşivde duruyor. O arşivden çıkartılacak. Öyle desene, sen öyle demedin ki bölüm açılacak deyince survivor 2018 diye ayrı bir bölüm açılacak sandım :A
Ha yok, anlatamadım ya da sen anlamadın. :A

Maşallah Anıl bebek gibi. :bhr:

Damla'dan sonra ikinci ortak noktamız Anıl o zaman :Z Tabi bebek gibi olması beni ilgilendirmiyor orası ayrı :A
Ben All Star'ı tutamıyorum ya, Gönüllüler çok gariban. Ben hep garibanlardan yana olmuştum, yine öyle olayım diyorum. :( Damla keşke Gönüllüler'e geçse...

Ben All Star'ı tutamıyorum ya, Gönüllüler çok gariban. Ben hep garibanlardan yana olmuştum, yine öyle olayım diyorum. :( Damla keşke Gönüllüler'e geçse...
Ben karışık takılırım bir süre bireysel bakarım, ünlülerde sevdiğim isimlerde var ama nefret ettiklerim de var :A Gönüllüleri daha tanımadık bir onları tanımam lazım önce karar vermek için :A

Ben karışık takılırım bir süre bireysel bakarım, ünlülerde sevdiğim isimlerde var ama nefret ettiklerim de var :A Gönüllüleri daha tanımadık bir onları tanımam lazım önce karar vermek için :A
Hilmi, Adem ve Anıl'dan yeni takım kursalar PARLAKLAR diye. :Z :A Melih de fena değil gibi, tam inceleyemedim de...