Acun ne alaka@eskici resmide ayarladım hemde bu konuya bakarken yakaladım seni
artık durum güncelemende ölümsüzleşti. Acun'u çok sevdiğinde
Beğenmene sevindim.Çok teşekkür ederim @Dosi muhteşem bir konu olmuş hediyelerim yani şarkılar mükemmel özellikle de Gülşenim
Bundan sonra da sizleri eğlendirecek mesajlar yazmaya devam edeceğim merak etmeyin
Acun ne alaka
Ne güzel sözler bunlar sen de öylesin merak etme ayrıca hediyelerim de muhteşem çok teşekkür ederimAaa vlla iyiki gelmişsin şu dönemde sana ihtiyaç varmış @eskici seni bilmem ama kendi adıma konuşmaktan büyük keyif aldığım üyelerden birisin
Gülşen en sevdiğim şarkısı
Buda el emeğim olan hediyen
Survivor'u severim ama Acun'u sevmemBeğenmene sevindim.
Gülsenin en sevdiğim şarkısı
digerlerini isminden dolayı aldım, sonra dinlerim
Survivor demek Acun demek
Cins üyeler uzmanlık alanımda haliyle radarıma takılıyorsunNe güzel sözler bunlar sen de öylesin merak etme ayrıca hediyelerim de muhteşem çok teşekkür ederim
Survivor'u severim ama Acun'u sevmem
Böyle gidersem görürüz tabiCins üyeler uzmanlık alanımda haliyle radarıma takılıyorsun
30 da görürüz umarım yaz ayında
Umarım giden diğer üyelerde gelir yeniler ile eskiler güzel bir harmanlandı eski diyince hemen üstüne alınma o anlamda demedimBöyle gidersem görürüz tabi
Çok teşekkür ederim aşkım hediyelerim çok güzel olmuş Damla'nın yerine başkası da olabilirdi ama Damla bana öpücük yollayacak ben geri mi çevirecem o da kabulümüzdür
Teşekkürler pis totoş hediye efsanetebrikler la totoş sana senin içerdeyi dışarıda izlerkenki fotonu hediye ediyorum
Teşekkürker reyiz darısı senin başına diyelimTenrikler reyiz, nice 20.000'lere
Teşekkür ederim ablacım hediyelerim muhteşem@eskici Nice mesajlara Yusufum gülmekten ve güldürmekten sakın vazgeçme
Survivor başladı ve sen çok seviyorsun buyur
Buda ortak dizimiz var sen anlat karadenizde çalan bir türkü hoşuna gideceğini düşündüm
Teşekkür ederim ablacım hediyelerim muhteşem
Teşekkür ederim kanka ikinci hediye harika tam benim nickimi yansıtıyor