eskici 20.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@eskici lan ne eski püskü adamsın baksana daha 20 bin mesaj olmuşsun. :A Neyse yine de tebrikler eski püskü olmak ve o kadar mesaj yazmak da bir şeydir. :A

Al sana hediye, alsana hediye. :A

61D7D50C61D4A8C1.jpg

o kadar kişi o kadar yere girdiki son üç günde @eskici arkadaşım can yoldaşım yerin dibine batasıca eskilerin kralını kutlamadan geçmişim :)
20 bininci şeyin kutlu olsun @eskici 120 binlerde görüşmek üzere :)

@eskici lan ne eski püskü adamsın baksana daha 20 bin mesaj olmuşsun. :A Neyse yine de tebrikler eski püskü olmak ve o kadar mesaj yazmak da bir şeydir. :A

61D7D50C61D4A8C1.jpg
bu hediye cuk oturmuş yerine :) hediye alanla çok uyumlu duruyor :)

tebrikler @eskici başarıların daim olsun:)
144116.jpg

gulsen-para-basiyor_15141488104.jpg

gulsen-ucaktan-indigi-gibi-sahneye-cikti-9808336_o.jpg

Çok teşekkür ederim hediyeler muhteşem :Z :A

61D7D50C61D4A8C1.jpg
Gömdün mü övdün mü anlamadım ama teşekkürler hediye çok güzel tam bana göre :Z :A
Tebrikler eskici, nice güzel mesajlara. :D
Teşekkürler :D
o kadar kişi o kadar yere girdiki son üç günde @eskici arkadaşım can yoldaşım yerin dibine batasıca eskilerin kralını kutlamadan geçmişim :)
20 bininci şeyin kutlu olsun @eskici 120 binlerde görüşmek üzere :)

bu hediye cuk oturmuş yerine :) hediye alanla çok uyumlu duruyor :)
Teşekkürler ama hediye yok mu reyiz :A

Çok teşekkür ederim hediyeler muhteşem :Z :A

Gömdün mü övdün mü anlamadım ama teşekkürler hediye çok güzel tam bana göre :Z :A

Teşekkürler :D

Teşekkürler ama hediye yok mu reyiz :A
sende bekletmiştin:) öyle peşin hediyeyi kim kaybettide sen bulasın :)

Tebrikler :Z@eskici Sana güzel bir şarkı hediye etmek istedim anlamlı bir parçadır , dinle bakalım nasıl bulacaksın :D

Tebrikler :Z@eskici Sana güzel bir şarkı hediye etmek istedim anlamlı bir parçadır , dinle bakalım nasıl bulacaksın :D

Teşekkür ederim şarkıyı biliyorum çok güzel bir şarkıdır :A bu arada etiketi yapamazmışsın şans eseri gördüm mesajını :A :A