Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Merve iyi giriş yaptı bence. Nevini patakladi. Diğer kızda da hata yaptı bekledi ilk başta ondan yenildi. Yoksa geriden gelip öne geçmişti.
Bu arada Murat ile Merve çok mu yan yana yoksa bana mı öyle geldi?

Aynen, Masakre hemen aşık oldu adama, pencereden atla dese atlayacak.

Ben onun konuştuğunu hatırlamıyorum ki ne zaman konuştu o :A :A

Her şey olabilir :A :F

Merve iyi giriş yaptı bence. Nevini patakladi. Diğer kızda da hata yaptı bekledi ilk başta ondan yenildi. Yoksa geriden gelip öne geçmişti.
Bu arada Murat ile Merve çok mu yan yana yoksa bana mı öyle geldi?

Yıldırım da Anıl'ı övdüğüm mesajıma harika atmış, buldu tabi yumurta gibi çocuğu kaçırır mı :A O zaman Yıldırım'lar için size bu fotoları sunuyorum @xemrexxx stili :A @Ahmed @serhatt @Çiğdem- @Yiğitt @Thequeer @vadikızı @Dosi kapışın :A
anil_berk_baki_kimdir_meslegi_ne_h315081_8f520.jpg

13151166_1540090212963715_1284718025_n.jpg

16788665_570812776450744_8734703375314059264_n.jpg

Yine saflığımmı tuttu yoksa senmi anlatamıyorsun şuan ne dediğini henüz anlayamadım
:A :A :A

Şuraya açılmıyormuydu :A
https://fav10.net/forum/forums/survivor.593/
Ee önceki Survivorların da konuları oraya açılıyormuş, bu @Yiğitt niye yeni bölüm açılacak dedi o zaman :A

İlk hafta yorumlar buradan, sonraki haftaya inşallah bölümü açtırıyoruz. Yeni sezon hayırlı olsun, iyi seyirler herkese. :bhr: Aha bunu yazdı ben onun yalancısıyım valla :A

Ee önceki Survivorların da konuları oraya açılıyormuş, bu @Yiğitt niye yeni bölüm açılacak dedi o zaman :A

İlk hafta yorumlar buradan, sonraki haftaya inşallah bölümü açtırıyoruz. Yeni sezon hayırlı olsun, iyi seyirler herkese. :bhr: Aha bunu yazdı ben onun yalancısıyım valla :A
Ayoll bölümü zaten var Survivorun geçen yılda oraya açılıyordu işte :A @Yiğitt Geçen yıl yoktu belki unutmuştur atlamıştır yada kafasında başka bir şey vardır onun napacağı belli olmuyor malum :A :A :A

@Yiğitt

Ayoll bölümü zaten var Survivorun geçen yılda oraya açılıyordu işte :A @Yiğitt Geçen yıl yoktu belki unutmuştur atlamıştır yada kafasında başka bir şey vardır onun napacağı belli olmuyor malum :A :A :A

@Yiğitt
Hayır bir de millete konu da açtırmadı sadece yöneticiler açabilir diye, garibim @eskici heves etmişti açacaktı izin vermedi :A Bölüm yorumlarını herkes açabiliyor ama onu açabilirdi eskici. Bu arada iyi oldu uyardığın sen olmasan bir süre buraya tıkışacaktık :A