Ben onun konuştuğunu hatırlamıyorum ki ne zaman konuştu oAma çok belirgindi Acun kazandıkları oyundan sonra onu konuşturdu ya devamlı oynuyordu gözü o sırada![]()
Her şey olabilirAynen, Masakre hemen aşık oldu adama, pencereden atla dese atlayacak.
Ben onun konuştuğunu hatırlamıyorum ki ne zaman konuştu oAma çok belirgindi Acun kazandıkları oyundan sonra onu konuşturdu ya devamlı oynuyordu gözü o sırada![]()
Her şey olabilirAynen, Masakre hemen aşık oldu adama, pencereden atla dese atlayacak.
2. oyun erkeklerin oynadıkları. Orada kazandılar ya Hakan ile Anıl'a söz verdi oradaBen onun konuştuğunu hatırlamıyorum ki ne zaman konuştu o![]()
Her şey olabilir![]()
![]()
Hiç hatırlamıyorum unuttum galiba yine2. oyun erkeklerin oynadıkları. Orada kazandılar ya Hakan ile Anıl'a söz verdi orada![]()
Aynen, Masakre hemen aşık oldu adama, pencereden atla dese atlayacak.
Ben onun konuştuğunu hatırlamıyorum ki ne zaman konuştu o![]()
Her şey olabilir![]()
![]()
Merve iyi giriş yaptı bence. Nevini patakladi. Diğer kızda da hata yaptı bekledi ilk başta ondan yenildi. Yoksa geriden gelip öne geçmişti.
Bu arada Murat ile Merve çok mu yan yana yoksa bana mı öyle geldi?
Aman uykum açıldı yine
Evet önemsemediğimiz için bir bölümde 23 sayfa yorum yaptık
Amann burada olan yorumlarınız olsun yeter ki ayrı bölüm konusu açılmasın burada tavuk gibi toplaşmaya devam edinEvet önemsemediğimiz için bir bölümde 23 sayfa yorum yaptıkAçılacak bu sene de tabi ki, çatla
![]()
Ya Tamam yüzü harika ötesi ama o kadar kas fazla ya. Ben öyle çok belirgin kas sevmem ki. Elledigimde elime et gelmesi lazım biraz. Bu ne sanki odun ellicem
Her bölüm için ayrı açılacak işte ben de onu diyorum her zamanki gibi olacak yaniAmann burada olan yorumlarınız olsun yeter ki ayrı bölüm konusu açılmasın burada tavuk gibi toplaşmaya devam edin![]()
![]()
![]()
Bu akşam yokmuydu bu akşam niye açılmadıHer bölüm için ayrı açılacak işte ben de onu diyorum her zamanki gibi olacak yani![]()
Bölümünün açılması gerekiyor önce dizilerde de öyle yapılıyor bilmiyor musun nasıl yöneticisin senBu akşam yokmuydu bu akşam niye açılmadı![]()
Yine saflığımmı tuttu yoksa senmi anlatamıyorsun şuan ne dediğini henüz anlayamadımBölümünün açılması gerekiyor önce dizilerde de öyle yapılıyor bilmiyor musun nasıl yöneticisin sen![]()
Ee önceki Survivorların da konuları oraya açılıyormuş, bu @Yiğitt niye yeni bölüm açılacak dedi o zamanYine saflığımmı tuttu yoksa senmi anlatamıyorsun şuan ne dediğini henüz anlayamadım
![]()
![]()
Şuraya açılmıyormuydu
https://fav10.net/forum/forums/survivor.593/
Ayoll bölümü zaten var Survivorun geçen yılda oraya açılıyordu işteEe önceki Survivorların da konuları oraya açılıyormuş, bu @Yiğitt niye yeni bölüm açılacak dedi o zaman
İlk hafta yorumlar buradan, sonraki haftaya inşallah bölümü açtırıyoruz. Yeni sezon hayırlı olsun, iyi seyirler herkese.Aha bunu yazdı ben onun yalancısıyım valla
![]()
Hayır bir de millete konu da açtırmadı sadece yöneticiler açabilir diye, garibim @eskici heves etmişti açacaktı izin vermedi
Ben niye kapışayım be üstelik dövmeli
İzledin mi yarış performanslarınıBen niye kapışayım be üstelik dövmelitipim değil
![]()