RTÜK'ten Adnan Oktar ve Kediciklerine Ceza!

Dün gece yooutubeda karşıma cıktı :A Kızlar ne biçim dans ediyor pöfff dersin izlerken:A ama senle böyle şeyler konuşamam :F:F @destere olsaydıda video atsaydım şuralara:F
şimdi atabilirsin video yu :) ya da gelince at yani hiçbirşey için geç değil :)

@destere de benim gibi pek görünmemiş bugün :A Sabaha karşı gelir :F
zaten forumdash pis pis videolardan bahsetmiş ne işim olur tarz şeylerle iyiki gelmemişim :)

bir an kedicikleri ceza olarak @Çiğdem- @vadikızı ve @Dosi ile aynı odaya kapattılar sandım başlığı görünce neyse ki ceza adnan hocaya gelmiş :A @MasacRE- @destere @Halef @Harunnn60 @gözlemci @eskici
ama odaya benide atmaları lazım :)

Adnan hocanın @destere olma ihtimali var zaten :A :A :A @eskici @Forumdash
imkansız bir durum :) adnan hoca olsam ordaki parlakları kazığa geçiririm kedicikler yeter bana :)

Bak bu bizim aklımıza niye gelmedi :A Ciddeen @destere sever kedicikleri köpekcikleri kendisi de bir fok balığı hayvan türü nede olsa :A Tamam eminiz %100 @destere :A
dişiyse her tür canlı kıymetlidir gözümde :) sinek bile :)

@destere bana da kaplumbağa falan derdi :A tamam oldu bil o işi :A
neyse ben yatıyorum iyi geceler :bhr:
sana kurbağa demiştim:)
kaplumbağa tosbağa @xemrexxx topacının isimleri :)

Kesin Luciferı izlememiştir:A Sabaha yorum bırakacam dedi hala yorum bırakacak:X
yanlış tahmin :)

Son düzenleme:
şimdi atabilirsin video yu :) ya da gelince at yani hiçbirşey için geç değil :)

zaten forumdash pis pis videolardan bahsetmiş ne işim olur tarz şeylerle iyiki gelmemişim :)

ama odaya benide atmaları lazım :)

imkansız bir durum :) adnan hoca olsam ordaki parlakları kazığa geçiririm kedicikler yeter bana :)

dişiyse her tür canlı kıymetlidir gözümde :) sinek bile :)

sana kurbağa demiştim:)
kaplumbağa tosbağa @xemrexxx topacının isimleri :)

yanlış tahmin :)
@xemrexxx Seni görmeye geliyor sende o geliyor diye gelmiyorsun :F

Televizyon karşında sunulan değerler gerçekten gülünç .. Türk Televizyon tarihinin en saçma programı.Neyle uğraştığı belli değil.Bu cezayı sonuna kadar hak etti.