RTÜK'ten Adnan Oktar ve Kediciklerine Ceza!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

RTÜK'ten Adnan Oktar ve Kediciklerine Ceza!

5a79bdec2269a22448ba4be0.jpg

Adnan Oktar'ın kanalı A9'a şok ceza!

Uzun süredir RTÜK'e, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakan İletişim Merkezleri'ne 'Adnan Oktar'ın kanalı için şikayet yağıyordu. Sonunda beklenen ceza geldi. RTÜK, Adnan Oktar'ın sahibi olduğu A9 kanalına beş kez program durdurma ile en üst düzeyden idari para cezası verilmesini kararlaştırdı. RTÜK Üyesi İsmet Demirdöğen, yaptığı açıklamada bu cezanın televizyon yayınına kadın istismarından verildiğini belirterek, "Kadınların dans ettirilerek, oynatılarak aşağılandığı görüntüler nedeniyle ceza verildi" dedi. (Hürriyet)​

Son zamanlarda videoları filan dolaşıyordu kucak kucağa filan artık şey yapmadıkları kalmıştı ama bu adamın yüzünde Rtük'ü internet işine karıştırdılar gıcık oldum. Resmen bu işin bahanesi oldu.

Amerika'ya git, şirketini kur. Dilediğin gibi eğlen, gırgır geç. İstediğin gibi "hocağmmmm" diyerek ağzını yaya yaya konuşan kadınları yayına çıkar.

Türkiye böyle şeylere hiçbir zaman sıcak bakmadı, sıcak da bakmaz. Hem dini içerik ürettiğini iddia ediyorsun, hem de dini kullanarak başı açık kadınlarla çıkıp alay ediyorsun. Bu hem milli değerlere, hem de dini değerlere aykırı bir hareket ve hakarettir.

Kedicikler'den sonra bir de erkek haremi kurmuş kendine. Ne iş yaptığı bile belli değil ama müdahale eden yok. Bu çakma hocayı hapse tıkamaları falan lazım da işte.

Adnan Oktar'ı evrim karşıtı sahte deliller öne sürdüğü için ciddiye almadım hiçbir zaman fakat bu yapılanları da doğru bulmuyorum. Kime ne kardeşim, alan memnun oynayan memnunsa üstelik internet gibi bir bağımsız okyanus yayınındalarsa bize ne? Eğer bir suç işlediyse bunun üstüne gidilir, didik didik aranır. Ama yok kız oynatıyormuş, milletin ahlakını bozuyormuş bilmem ne.

Ayrıca keşke ortadoğuda böyle bir inanç kültürü olsaydı. En azından kafa kesmek yerine karpuz kaser, harmandalı dinlerlerdi. :)

Adnan Oktar'ı evrim karşıtı sahte deliller öne sürdüğü için ciddiye almadım hiçbir zaman fakat bu yapılanları da doğru bulmuyorum. Kime ne kardeşim, alan memnun oynayan memnunsa üstelik internet gibi bir bağımsız okyanus yayınındalarsa bize ne? Eğer bir suç işlediyse bunun üstüne gidilir, didik didik aranır. Ama yok kız oynatıyormuş, milletin ahlakını bozuyormuş bilmem ne.

Ayrıca keşke ortadoğuda böyle bir inanç kültürü olsaydı. En azından kafa kesmek yerine karpuz kaser, harmandalı dinlerlerdi. :)
sizin için nesillerin bozulması kimin ne yaptığı hiç önemli değil anlaşılan..