Kediciklerin suçu ne onlara öyle bir kötülük yapılır mı hiç![]()
![]()
Şu ecünnü kedicikelrini bir vericekler benim elime sabah öğlen akşam gece birde sabaha karşı 5 öğün oklavamla ayaklarına falakaCadoloz demedim ama biraz tehlikeliler![]()
![]()
Hocanın eline düşme böyle deyipŞu ecünnü kedicikelrini bir vericekler benim elime sabah öğlen akşam gece birde sabaha karşı 5 öğün oklavamla ayaklarına falaka![]()
![]()
@Harunnn60 @gözlemci
Şu ecünnü kedicikelrini bir vericekler benim elime sabah öğlen akşam gece birde sabaha karşı 5 öğün oklavamla ayaklarına falaka![]()
![]()
@Harunnn60 @gözlemci
Harunun dediği de mantıklı eline düşersen artık sende miyavlamaya başlarsın
Hahaha ayakta alkışlıyorum seniBu arada Kedicikler dua etmiş emre melunu ile kalmayalım diye daha bundan öte dua da olmaz herhalde
Harunun dediği de mantıklı eline düşersen artık sende miyavlamaya başlarsın@Çiğdem-
Adnan hocanın @destere olma ihtimali var zaten
Böyle bir ortamı anca o oluşturur birde haycan isimleri vermiş anlamamız lazımdı @destere
Neyse ki Rtük @destere ye engel oluyor gibiBöyle bir ortamı anca o oluşturur birde haycan isimleri vermiş anlamamız lazımdı @destere![]()
![]()
@eskici @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
Sincabın oklavasını eline alıp oraya bir müdahale etme vakti bence geldi
Hehh bir sen eksiktinSincabın oklavasını eline alıp oraya bir müdahale etme vakti bence geldi![]()
![]()
![]()
Bir hayvan moduna gir sende gelHehh bir sen eksiktinkedi köpek sincap iyi geçinirsiniz
Bir güzel haşla kedileri
@destere bana da kaplumbağa falan derdiBir hayvan moduna gir sende gel![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa ama tam onluk bir iş bence
Dün gece yooutubeda karşıma cıktıHahah Aaa ama tam onluk bir iş bence![]()
![]()
![]()
Kesin Luciferı izlememiştir