Kylie Jenner Anne Oldu!

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,042
Puanı
1,060
Kim Kardashian'ın en küçük kardeşi olan Kylie Jenner kaç aydır hamile olduğu ile ilgili dedikodularla gündemde idi.
Bu gece ise kendisi 1 Şubatda bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini paylaştı.

İnstagramda 102 milyon takipçisi olan Kylienin yazılı paylaşımı İnstagramda 12 saatde 9 milyon beğeni aldı, video paylaşımı ise 40 milyon izlenmeye ulaşdı.

Youtubedeki anı videosu ise 12 saatde 23 milyon izlenmeye ulaşarak bir rekora imza atdı.

Kim'in Gardashi oldugundan başka bişeyini bilmiyorum :A Haa bu arada Kylie Minogue isim davası açmiş :Z

Bir de daha 20 yaşında anne oldu. Gencecik yaşta anne olmak. Kimisi bu yaşta anne olmak istemez, hayatını yaşamak ister. Gerçi zengin, bakıcı da tutar. Dert ettiğim şeye bak. Ayrıca ben niye dert ediyorum, onu da anlamadım. :)

Sonunda doğurmuş:A

Bu kadının direktörü gerçekten çok zeki. Kim, Kendall gibi popüler kardeşlerinin gölgesinde kalacakken çok doğru strateji ile en çok konuşulan kardeş oldu. Diğer kardeşlere geçmiş olsun:A

:A bu
1200px-Travis_Scott_April_2017.jpg

Abi izlenme oranlarına bakın be 12 saat oldu daha paylaşılalı. 😱

@sokak sanati @Harunnn60 @destere @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @S.G.A.T. @vadikızı @Billy Kane

Kanal D 12 saatte 25 milyon ile rekoru kırmıştı, hatırlatırım. :Z

Hayy maşallah 12 saatte öylemii:F

Kim Kardashian'ın kız kardeşi olsam benimde paylaşımım bu sayıda olurdu normal bir durum :A :A :A

Milyonların merak ettiği soruyu sordun belki de :A :A

Kim'in Gardashi oldugundan başka bişeyini bilmiyorum :A Haa bu arada Kylie Minogue isim davası açmiş :Z

6.25 deki sarışın kızın dekoltesi izlenme oranlarındaki patlamayı açıklayabilir bence :)

kylie' a gözünaydın diyoruz, 12 ay sürsede hamileliği doğurmayı başarmış sonunda :) kutluyoruz
ayol onu bunu bırakın kızcağız 20 yaşında anne oldu bizim forumun cadolozları ve lgbtq üyeleri hala eş bulamadı:A @Dosi @MasacRE- @Halef