Evet 180 şarkıdan başlayıp 6 şarkıya kadar düştük , Etkinlikte Final turları başladı
Şimdi Yarı Final zamanı .
Sezen Aksu -Tutuklu
Ahmet Kaya - Ağladıkça
Adaletli davranman güzel tabi cnm Ama forum daha çok seviyor demek bu şarkısını , tabi Kum Gibi olsa daha iyi olabilirdi ama Ahmet Kaya baya ilgi gördü etkinlikteAhmet Kaya'ya oy vermek isterdim ama bu şarkısıyla finali hak etmiyor bence. Daha iyileri elenmiş.
Sezen Aksu - Tutuklu dedim.
"İnci Tanem", "Unutmamalı" ve "Dön Bebeğim" olsaydı listede, kalırdı.Tarkan'ın o kadar şarkısından biri bile giremedi mi yarı finale.
Sanmıyorum, forum etkinliklerinde popüler olması önemli şarkının. Şımarık, Kış Güneşi kalamadıysa İnci Tanem de kalamazdı bence. Yazık oldu megastara."İnci Tanem", "Unutmamalı" ve "Dön Bebeğim" olsaydı listede, kalırdı.
Tarkan'ın esas slow şarkıları mükemmel. Hani 90'lar şarkıları arasında bu bahsettiğim üç şarkı dışında bir Tarkan şarkısına seçmeye elim varmıyor. Çoğu öyledir forumda, eli varmamıştır. Slow şarkı her zaman daha etkilidir, pop şarkısına göre. Tarkan'ın 90'lardaki özellikle slow şarkıları untulmaz.Sanmıyorum, forum etkinliklerinde popüler olması önemli şarkının. Şımarık, Kış Güneşi kalamadıysa İnci Tanem de kalamazdı bence. Yazık oldu megastara.