En Favori 90'lar Şarkısı | Yarı Final | B Grubu

Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
q9nfqtiHSHiVdUINFyEGsA.jpeg

Evet 180 şarkıdan başlayıp 6 şarkıya kadar düştük , Etkinlikte Final turları başladı
Şimdi Yarı Final zamanı .

Sezen Aksu -Tutuklu

Ahmet Kaya - Ağladıkça
Sertab Erener- Vur Yüreğim

Ahmet Kaya'ya oy vermek isterdim ama bu şarkısıyla finali hak etmiyor bence. Daha iyileri elenmiş. :(

Sezen Aksu - Tutuklu dedim.

Ahmet Kaya'ya oy vermek isterdim ama bu şarkısıyla finali hak etmiyor bence. Daha iyileri elenmiş. :(

Sezen Aksu - Tutuklu dedim.
Adaletli davranman güzel tabi cnm :bhr: Ama forum daha çok seviyor demek bu şarkısını , tabi Kum Gibi olsa daha iyi olabilirdi ama Ahmet Kaya baya ilgi gördü etkinlikte :A

Bugün Aysel Gürel'in doğum günü. Sertab Erener'in "Vur Yüreğim" şarkısının söz yazarı olan ismin. Ünlü söz yazarlarımızdandı kendisi. En az Sezen Aksu kadar güzel söz yazan bir isimdi. Giderken önemli eserler de bıraktı gitti. İşte onlardan biri de Sertab Erener'in yorumladığı, "Vur Yüreğim" şarkısıydı. Aysel Gürel'i de anmış olalım bu vesileyle.

Sertab Erener'in "Vur Yüreğim" şarkısı, son derece mükemmel bir şarkı ve aynı zamanda da mükemmel bir performans. Giriş duygusal ve etkileyici; nakarat kısmındaki yükselişte olay bambaşka bir boyuta taşınıyor. "Vur Yüreğim" şarkısı, Sertab Erener'in sesini en iyi kullandığı ve en iyi yorumladığı şarkılardan biriydi.

Kullandığım oy:
  • Sertab Erener - Vur Yüreğim

Sanmıyorum, forum etkinliklerinde popüler olması önemli şarkının. Şımarık, Kış Güneşi kalamadıysa İnci Tanem de kalamazdı bence. Yazık oldu megastara. :(
Tarkan'ın esas slow şarkıları mükemmel. Hani 90'lar şarkıları arasında bu bahsettiğim üç şarkı dışında bir Tarkan şarkısına seçmeye elim varmıyor. Çoğu öyledir forumda, eli varmamıştır. Slow şarkı her zaman daha etkilidir, pop şarkısına göre. Tarkan'ın 90'lardaki özellikle slow şarkıları untulmaz. :)