En Favori Yabancı Müzik Grubu|Şampiyon: Coldplay

gaga gitmiştir artık diye geldim hala burdaysa ben gideyim:) onun gaga suratını görüp moralimi bozmak istemiyorum :)
Buradayız :A Ama sen çıldırdığına göre kayış kopmaları senden de yaşanabilir :A @Çiğdem-
giphy.gif

umarım bozulan moralini 3 ay twitter köşelerine çekilip düzeltmeye çalışırda bizde biraz nefes alırız forumun oksijenini tüketiyor:)

gagan hastalanmıştı böyle ateşe bir taraflarını tutsun işte biraz terlesin geçer :)
Ahh şimdi bir şeyler diyeceğim de neyse :A Gaga'ya merak sardın diyeyim yanii :A @Çiğdem-

umarım bozulan moralini 3 ay twitter köşelerine çekilip düzeltmeye çalışırda bizde biraz nefes alırız forumun oksijenini tüketiyor:)

gagan hastalanmıştı böyle ateşe bir taraflarını tutsun işte biraz terlesin geçer :)
Buradayız :A Ama sen çıldırdığına göre kayış kopmaları senden de yaşanabilir :A @Çiğdem-
giphy.gif
Ben @xemrexxx bacıma inanıyorum artık :F:F @Çiğdem- 30'a gelmiş galuk benim için artık :Z
Birde yaşımı @destere e sorun daha 17 sin de der eminim ki :A :A :A

bu gidişle elimizi kime atsak sabi çıkacak :) @Çiğdem- dede bir hande yener dayanıklılığı var:) şimdilik asılınca kimse ses etmiyor ama kırk yıl sonra sapık derler bize :)

Birde yaşımı @destere e sorun daha 17 sin de der eminim ki :A :A :A
taş çatlasa 15 falandır :)

Ahh şimdi bir şeyler diyeceğim de neyse :A Gaga'ya merak sardın diyeyim yanii :A @Çiğdem-
deme de bu tarz fotoların daha yakın çekimlerini paylaş :)

bu gidişle elimizi kime atsak sabi çıkacak :) @Çiğdem- dede bir hande yener dayanıklılığı var:) şimdilik asılınca kimse ses etmiyor ama kırk yıl sonra sapık derler bize :)

taş çatlasa 15 falandır :)

deme de bu tarz fotoların daha yakın çekimlerini paylaş :)
Keşke Benjamin gibi doğsaydım diyorsun heralde dünden beridir :F

Hahah Aaa kızıyorsun ama @Harunnn60 bu konuya güzel noktayı koydu :A :A :A @Forumdash
o nokta koyamıyor:A Ancak virgül koyuyor ısıtıp ısıtıp önumuze koyuyor :A

milletin abisinden sanane hogatha :)

iki dakika kızı yalnız bırakmaya gelmiyor? anında boynuzu yerleştiriyor bize :))
Duysa ne olacak aha ben gelene kadar duymuş bile ne hali varsa görsün lanet kadın demiş senin için :A
Hahaha Aaa yanlış anlaşılma oldu ben , benim evlenmeme olayıma bakıcağına önce kendi abini evlendir demek istedim :F @xemrexxx Ortalığı karıştırdı yine burnunu sokup:A :A :A

Hahaha Aaa yanlış anlaşılma oldu ben , benim evlenmeme olayıma bakıcağına önce kendi abini evlendir demek istedim :F @xemrexxx Ortalığı karıştırdı yine burnunu sokup:A :A :A
bizi çekemiyorlar kıskançlığından çatır çatır çatlıyorlar :) yufkacısı, eskicisi, tosbağası , gagası her taraf hain dolu :)