Kendinizi Nasıl Buluyorsunuz?

Valla ben standart buluyorum kendimi ya herşeye nasip gözüyle baktığım için benim en
büyük isteğim her zaman iyi bir yuvamın olması iyi bir anne olmak ne bilim bana baksın
paspas yaparım öyle bir kız olmadım hiç:D
Kök söktürmen lazım abla sonuna kadar :F Senden bezip bir daha ağzını açamasın :F

Biliyorum elbette alaycı olmadığını sağol varol karşim. :A Olması gerektiği gibi açıklama yapmıyorum elbette, çok şükür kendimden bazı yönlerim hariç memnunum. :A Şimdi tabi o yönlere hiç girmeyelim çıkamayız içinden. :A
Aynen öyle kardeşim girmeyelim eksilere çünkü yok deyip geçiştirelim :A Ayrıca dış güzelliği insanlarda bir yere kadar ki seni gördüm sen azından samimi ve içten birisin dış güzelliğinin yanında iç güzelliğinde mevcut kardeşim :sunglasses::blush:
Şu mesajı arıyordum sonra başka konuda sapıklığın sana yakıştığından söz edince @gözlemci nin olmamışı geldi aklıma ve o gelince aklıma bu mesajın bu konuda olduğunu hatırladım :F
dün farketmiştim ama telefonum bana oyun oynadı cevapmayamamıştım :A
Hayırda benim etiketlediğim mesaja dönmeyip buna dönmüşsün:T:

Kök söktürmen lazım abla sonuna kadar :F Senden bezip bir daha ağzını açamasın :F

Aynen öyle kardeşim girmeyelim eksilere çünkü yok deyip geçiştirelim :A Ayrıca dış güzelliği insanlarda bir yere kadar ki seni gördüm sen azından samimi ve içten birisin dış güzelliğinin yanında iç güzelliğinde mevcut kardeşim :sunglasses::blush:

Hangi etikete 😱 Menesli olanınamı? Ama güldüm oda bir geri dönmedir? :A

Ya aslında ben bir yorum yazacaktım hatta başlamıştım ama dün @MEnes gaza basıp baya hızlı uçuyordu ve bende yorum yapsaydım yere inmesi zor olurdu, oyüzden vazgeçtim :A

Hangi etikete 😱 Menesli olanınamı? Ama güldüm oda bir geri dönmedir? :A

Ya aslında ben bir yorum yazacaktım hatta başlamıştım ama dün @MEnes gaza basıp baya hızlı uçuyordu ve bende yorum yapsaydım yere inmesi zor olurdu, oyüzden vazgeçtim :A
Hayırr olamazzz yere inmeyecek tabi adamım @MEnes havalarda bir kuş misalı uçmalıydı :A :A

Deniz olsa bir ok atar yere düşürür sen ise tam tersi 😱 :A
@MEnes seni övmek gelmiyor artık içimden :A gözlemci seni yerden yere vursaydı ozaman farklı davranırdım belki :A
Yine olmamışı atmalık bir davranış :A :A Ama @MasacRE- ile aranızdaki farkı açmamak için elim gitmedi :A :A Ben ne yaparsam tersini yapmak zorunda mısınız @destere düdüğüyle birlikte :A
Ayrıca @MEnes kardeşimi de bırakın istediği gibi övsün kendini çünkü bu hayatta kim kendisini övünce alçak gönüllülük yapıyorsa daha sonra iltifatların önü arkası kesiliyor :A :A Ego yapmadan devam etmelisin kardeşim :A

Yine olmamışı atmalık bir davranış :A :A Ama @MasacRE- ile aranızdaki farkı açmamak için elim gitmedi :A :A Ben ne yaparsam tersini yapmak zorunda mısınız @destere düdüğüyle birlikte :A
Ayrıca @MEnes kardeşimi de bırakın istediği gibi övsün kendini çünkü bu hayatta kim kendisini övünce alçak gönüllülük yapıyorsa daha sonra iltifatların önü arkası kesiliyor :A :A Ego yapmadan devam etmelisin kardeşim :A
Aaa at tabiki olmamışı. O önde hem onun yöntemleri var yakında fark atacak bana :A @MasacRE-
hem sırf bizim aradakı fark açılmasın diye atmamak benim senin lafının tersini yapmamla aynı değilmi? :A o turşu lahana buraya uyar işte :F

:F:FAlınganlık yaparak bezdirebilirim belki

Sağol kardo duygular karşılıklı. Seni de samimi buldum tek görüşmede anlaşılmaz belki ama yaklaşımından bunu anladım. :)

Bu arada sağlam goygoy dönmüş bugün. :A @Dosi beni sıvayacakmış dün gece son anda bırakmış. :A Sırası tekrar gelir elbet, artık sıkıldım yani sıvanmaktan iyi olmuş dün gece için. :A

Bu arada sağlam goygoy dönmüş bugün. :A @Dosi beni sıvayacakmış dün gece son anda bırakmış. :A Sırası tekrar gelir elbet, artık sıkıldım yani sıvanmaktan iyi olmuş dün gece için. :A

Şunun havasına bakın hele :A Sıkılmış beyefendi.
Ozaman hiç etmem artık :ppp:
Yazdım bir kenara :A

@gözlemci ben mesajına cevap vermedim diye trip attın ama bak yukarda ne yapmışsın daha doğrusu yapmamışsın :A
tekrar lahana ve turşu diyorum buradada :F:F

Goy goy yapıyorum bee. :A Kimsenin sıvaması veya sıvamaması önemli değil. Önemli olan can sağlığı. :A
Peki :A :A
İnsan bazı şeylerin farkında olunca başkalarının demesine gerek yok :A

@gözlemci ben mesajına cevap vermedim diye trip attın ama bak yukarda ne yapmışsın daha doğrusu yapmamışsın :A
tekrar lahana ve turşu diyorum buradada :F:F

Peki :A :A
İnsan bazı şeylerin farkında olunca başkalarının demesine gerek yok :A
Elbette bu sıva civa işleri genelde goy goydur. :A Gerçekte de goy goyuna yaptığım olmuştur. :A Yoksa daha önemli şeylerin olduğu bir gerçek bu hayatta. :D

Aaa at tabiki olmamışı. O önde hem onun yöntemleri var yakında fark atacak bana :A @MasacRE-
hem sırf bizim aradakı fark açılmasın diye atmamak benim senin lafının tersini yapmamla aynı değilmi? :A o turşu lahana buraya uyar işte :F
Hiçte aynı değil ama neyse :A :A Bu arada sana olmamış atmaya kıyamıyorum :bhr::A
:F:FAlınganlık yaparak bezdirebilirim belki
Hahahaha :F :F üff Melek yeter herşeye alınıyorsun isyanlarını duyar gibiyim :A
Sağol kardo duygular karşılıklı. Seni de samimi buldum tek görüşmede anlaşılmaz belki ama yaklaşımından bunu anladım. :)

Ben seni bi güzel sıvadım ya ondan tersine döndü :A :A Yani yine her zaman ki gibi suç benim dimi @Dosi :A :A

Hiçte aynı değil ama neyse :A :A Bu arada sana olmamış atmaya kıyamıyorum :bhr::A

Hahahaha :F :F üff Melek yeter herşeye alınıyorsun isyanlarını duyar gibiyim :A

Ben seni bi güzel sıvadım ya ondan tersine döndü :A :A Yani yine her zaman ki gibi suç benim dimi @Dosi :A :A
Ilk cevap harikalık :bhr: çok düşüncelisin :A

Sondakine gelince evet galiba senin suçun :A ama @MEnes bey doymuş sıkılmış zaten sıva işinden. Artık ters davransak iyi olacak galiba :A

Makyaj yapıyorum, hep bir sakal. O makyaj gidince çocuksu. Sakal olunca daha olgun. Fizik olarak boyuma göre standartların üzerinde kiloya sahibim. Göbek var sadece tabi, aşırı belli olmuyor. Yine de standart bir kiloya sahip olabilirsem iyi olur.

Kendimi edebi birisi gibi hissediyorum. Çok edebiyat yapıyorum. Kimi zaman psikolog gibi hissediyorum, durduk yere insanlara çözüm üretmeye çalışıyorum. Kimi zaman komik, espri yapıyorum yerli yersiz. Kimi zaman ciddi, yüzümde gülücük hiç olmuyor, hatta kimi zaman yüzüm o şekilde oluyor. Aşırı sakin ama yeri geldiği zaman sinirinden patlayan.

Kendimi net bir biçimde "ben böyleyim" diye ifade edemiyorum. Birisi bana "kendini anlat" dediğinde "kendimi nasıl anlatayım ki" demişliğim var. Hem insan kendini nasıl anlatsın? Kendimi böyle gözlemledim. Kendimi bulmuyorum ama bulsam, insanları sadece koyduğum yerde bulmak isterim. Aslında bir insan için bu kâfi.