Çukur'da Parlayan Şarkılar

Televizyonda diziye sadece bir kere denk geldim oda bu sahne zamanıydı :) bir kaç dakika öncesiydi ve sonuna kadar bakmıştım bu sahnenin.
Dizide beğendiğim çok oyuncu varmış.
Arada kısa videolara bakıp finalini izlemeyi düşünüyorum :D

@Arslan Bey @MEnes

Televizyonda diziye sadece bir kere denk geldim oda bu sahne zamanıydı :) bir kaç dakika öncesiydi ve sonuna kadar bakmıştım bu sahnenin.
Dizide beğendiğim çok oyuncu varmış.
Arada kısa videolara bakıp finalini izlemeyi düşünüyorum :D

@Arslan Bey @MEnes
Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil'in performansı çok iyi ve sıkmıyor. Daha yeni 15 bölüm olacak. İzleyebilirsin, çok geç değil. :)

Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil'in performansı çok iyi ve sıkmıyor. Daha yeni 15 bölüm olacak. İzleyebilirsin, çok geç değil. :)
Erkan Kolçak Köstengil harika uymuş rolüne.
Telefon sahnesinde de döktürmüş :F
Aras'a hiç denk gelmedim 😱
Ben içerdenin kısa videolarına bakarak son 2-3 bölüme bakmıştım. Anında çözmüştüm diziyi.
Yeterince dizi izliyorum. KÇ biterse arada bakarım belki :F
Deniz duymasın :A

Erkan Kolçak Köstengil harika uymuş rolüne.
Telefon sahnesinde de döktürmüş :F
Aras'a hiç denk gelmedim 😱
Ben içerdenin kısa videolarına bakarak son 2-3 bölüme bakmıştım. Anında çözmüştüm diziyi.
Yeterince dizi izliyorum. KÇ biterse arada bakarım belki :F
Deniz duymasın :A
İnternet üzerinden izlersin işte, ben öyle yapıyorum mesela. :)

Erkan Kolçak Köstendil rolünü başka boyuta taşıdı zaten. :)

İnternet üzerinden izlersin işte, ben öyle yapıyorum mesela. :)

Erkan Kolçak Köstendil rolünü başka boyuta taşıdı zaten. :)
10 gün sonra bizim "spor tatili" diye adlandırdığımız 1 haftalık tatilimiz var. Belki o sırada hızlandırmış turla izlerim diziyi. Üstten izlesem yeterli :A

10 gün sonra bizim "spor tatili" diye adlandırdığımız 1 haftalık tatilimiz var. Belki o sırada hızlandırmış turla izlerim diziyi. Üstten izlesem yeterli :A
Her gün ikişer bölüm izlesen yeterli olur. Yetişirsin hemen. :)

Ben buradan ayrılmam, şaşmadan pusulam
Geceler farksızdır, kancık bir pusudan
Sevdikte katlandık, inan her bokuna
Hepimiz ölcezde gömün beni çukura

Nerededir?

Son düzenleme:
Onu eklemem zaten. Benim kastım, gündeme yeni gelenler ya da yeniden gündeme gelenler. O şarkı zaten gündemden düşmüyor. :)

Onlarda kocaman "Çukur" diye yazıyor. Çukur'la uzaktan yakından alakası olmayıp da, parlayanlar önemli konu için. Kaliteli şarkılar çıktı ve bu şarkıları ayrı parantez içinde belirtmek şart. :)
Cümleye güzel başlayıp sonunu berbat etmişsin ayoll :A :A :A

Beni kimse anlayamadı, yoruldum. Dizi için yapılmış bir müzik olmayacak, işte kastım bu. Ceylan Ertem'ın şarkısı da dizi için yapılmış. :)

Beni kimse anlayamadı, yoruldum. Dizi için yapılmış bir müzik olmayacak, işte kastım bu. Ceylan Ertem'ın şarkısı da dizi için yapılmış. :)
dizi için filan yapılmadı.Zalım şarkısını Çukur'da çalınca ona özel olmuyor. Mahzuni'ye Saygı albümünde var.
Albüm ve şarkı listesi

Moderatörün son düzenlenenleri:
dizi için filan yapılmadı.Zalım şarkısını Çukur'da çalınca ona özel olmuyor. Mahzuni'ye Saygı albümünde var.
Albüm ve şarkı listesi
"Çukur Dizi Müziği" yazıyor ama işte, benim kastım onun da yazmaması. Çukur'la zerre alakası olmayıp da parlayanları kastediyorum. Neyse, ekstra olsun, sıkıntı değil. Bana göre böyle, size göre böyle. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
"Çukur Dizi Müziği" yazıyor ama işte, benim kastım onun da yazmaması. Çukur'la zerre alakası olmayıp da parlayanları kastediyorum. Neyse, ekstra olsun, sıkıntı değil. Bana göre böyle, size göre böyle. :)
Albümü tanıtmak amaçlı yazılmıştır(b) Aynen neyse:)

Albümü tanıtmak içinden ziyade, Çukur'un kitlesini daha çok çekmek içindir. Binevi zaten dizinin müziği gibi bir şey oldu. Durup durup çalabiliyor. :)
Sonuçta telif ödeniyor. Hepsi her hafta çaliyor. Vartoluda da Mihriban çaliyor hep. Ama ukur dizi müziği denilmiyor.

Hadi hadi pişman oldun koymadiğin için :F:F
Pişman olsam koyardım, "düzenle" butonu var sonuçta. Sadece kafama yatmadı kafamda tasarladığım konu için ve konu, sadece konu içeriğiyle bitmeyecek şekilde düşündüm. Üyeler yorumla da belirtebilir ilerleyen bölümlerde çalan şarkıları. O şekilde yani. :D