'Siyah İnci' Final Yapıyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,832
Puanı
1,060
xBUGRAx yeni bir haber konusu açtı

Siyah İnci Final Yapıyor!

siyahinci2-1-1024x505-1024x505.jpg

Star TV'nin GOLD Film imzalı dizisi 'Siyah İnci' final yapıyor!

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'ın paylaştığı dizi 20. bölümüyle final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.

Her hafta reyting kaybeden dizinin final haberini dizinin yapımcısı Faruk Turgut sosyal medya hesabından duyurdu.

Orijinal formatta oku

Dizinin final olacağı çok sürpriz olmadı dizi çakma bir diziydi ayrıca oyunculuklarda başarılı olmadı bu açıdan 20 bölüm dahi aslında çok fazla:)

Star TV bu diziyi nasıl almış anlamadım, ekranlara yakışmıyordu bile. Faruk Turgut orijinal işler yapsın artık, ekranda dizisi kalmadı.

Geçmiş olsun, beklenen haberdi.

Star’ıma hiç yakışmayan vasat bir diziydi yine de çok sahip çıktı. Hande Erçel vasatlığından yine erken kurtulduk şükür. :Z

Gerçekten ekrana yakışmayan, kalitesiz bir diziydi. Oyunculuklar falan çok kötüydü. Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın oyunculuklarını beğenmiyorum zaten. Faruk Turgut umarım kaliteli projeler yapar artık.

Berk Hakman'a yazık oldu, keşke kendisini Çukur'da falan izlesek. :A @S.G.A.T.

Gerçekten ekrana yakışmayan, kalitesiz bir diziydi. Oyunculuklar falan çok kötüydü. Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın oyunculuklarını beğenmiyorum zaten. Faruk Turgut umarım kaliteli projeler yapar artık.

Çukur da sence hangi role yakışırdı?

Beklenen haber 20 bölüm iyi bile sürdü
Bu zamanda 20 bölüm yayında kalmak bile iyi

Bu dizinin 20 bölüm yayınlanmasına çok şaşırıyorum, 20 bölümü hak eden başka diziler vardı.
Nihayet bitiyor, geç olsun güç olmasın diyelim.

Böylece; Söz, Utc, İst Gelin, Fazilet Hanım&Kızları, Jet Sosyete, Avlu ve Uğur Yücel'in dizisi rahat rahat sığabilecekler.

Star yeni bir iş daha almasın artık sezonu böyle kapatsın.
Ama JS, Avlu veya Uğur Yücel tutmazsa işler değişebilir tabii...

Bu dizinin 20 bölüm yayınlanmasına çok şaşırıyorum, 20 bölümü hak eden başka diziler vardı.
Nihayet bitiyor, geç olsun güç olmasın diyelim.

Böylece; Söz, Utc, İst Gelin, Fazilet Hanım&Kızları, Jet Sosyete, Avlu ve Uğur Yücel'in dizisi rahat rahat sığabilecekler.

Star yeni bir iş daha almasın artık sezonu böyle kapatsın.
Ama JS, Avlu veya Uğur Yücel tutmazsa işler değişebilir tabii...

BÖRÜ de var..

Çakma Kara Sevdaydi. Harika bir haber bence de. Sevindim. Avlu umarım Perşembe günü olur.:love1: Total boşluğu var baya.

Böyle kalitesiz bir dizinin 20 bölüm sürebilmesi bile bir başarı. Oyunculuk ve senaryo berbattı. Final yapmasına sevindim.

Son düzenleme:
Dizinin sadece 1. bölümünü izlemiştim. Aşıri klişe bir dizi, sonra hiç bakmadım. 20 bölüm yayınlanması ve şuana kadar idare eder iyi reyting alması başarı bence.

Hande Erçel her önüne gelen rolü kabul etmeyip biraz seçici olsun da fanları üzülmesin :A

Hazır dizide Polis rolü boşluğu da varken cuk oturur. :A