Ha bahçesi anladım.Hapishanenin duvarlarla çevrili bahçesi mahkumların çıkıp tur attığı.![]()
Ha bahçesi anladım.Hapishanenin duvarlarla çevrili bahçesi mahkumların çıkıp tur attığı.![]()
İşte bufragmam daha iyi.2. fragman yayınlandı:
Ortam iyi ama burada Ayta Sözeri olsa süper olmazmıydı?Beni hayal kırıklığına uğratan o zaten, bu nasıl hapisane? Benim aklıma Parmaklıklar Ardında dizisindeki o samimi hapishane ortamı gelmişti, o yönden ummadığımı bulamadım dedim.Baksanıza...
![]()
Mükemmel olurdu dediğin gibi, belki gelir.Ortam iyi ama burada Ayta Sözeri olsa süper olmazmıydı?
Paramparça da muhteşemdi.
Aslında benim de aklımda o vardı ama mantıklı gibi. Dizide her bölüm bir kişinin ailevi olayları falan anlatılacak. Bir nevi LOST gibi. Bu bence daha iyi. Psikolojik olaylar falan. İnsan sadece o avluya çıkınca yüz görüyor ama onda da baksana bıçak saldırı. Efsane olacak.Beni hayal kırıklığına uğratan o zaten, bu nasıl hapisane? Benim aklıma Parmaklıklar Ardında dizisindeki o samimi hapishane ortamı gelmişti, o yönden ummadığımı bulamadım dedim.Baksanıza...
![]()
Yine dediğin gibi olsun ama o samimi ortamda olsun, bu hapishane ortamı yabancılardaki gibi olmuş. Tabi ülkemize yeni tarz getirmeleri güzel, alışık değiliz belki ondan öyle geliyor.Aslında benim de aklımda o vardı ama mantıklı gibi. Dizide her bölüm bir kişinin ailevi olayları falan anlatılacak. Bir nevi LOST gibi. Bu bence daha iyi. Psikolojik olaylar falan. İnsan sadece o avluya çıkınca yüz görüyor ama onda da baksana bıçak saldırı. Efsane olacak.![]()
Benzer değil mi?Beni hayal kırıklığına uğratan o zaten, bu nasıl hapisane? Benim aklıma Parmaklıklar Ardında dizisindeki o samimi hapishane ortamı gelmişti, o yönden ummadığımı bulamadım dedim.Baksanıza...
![]()
Ya şu kadro ziyan olmasın da.Yine dediğin gibi olsun ama o samimi ortamda olsun, bu hapishane ortamı yabancılardaki gibi olmuş. Tabi ülkemize yeni tarz getirmeleri güzel, alışık değiliz belki ondan öyle geliyor.![]()
Bu da Parmaklıklar Ardında değil mi işte ne resmi bu?Benzer değil mi?
![]()
Sınavlar sonrası ben'in hali tam da bu..Bu da Parmaklıklar Ardında değil mi işte ne resmi bu?![]()
Dekor çok Amerikanvari duruyor harbiden.2. fragman yayınlandı:
Aaa şu ortada duran katır suratlı efsun değilmi ayoll
sana alihandıro şarkısını armağan ediyorumAaa şu ortada duran katır suratlı efsun değilmi ayollİşte baş ecünnülerden biriside bu @eskici ve gördüğün gibi güzel olmamasına rağmen ecünnü listemde demekki kıskanc değilim
![]()
![]()
@eskici
Bu aralar ecünnü diziler arttı neredeyse erkek oyuncuları diziye koymucaklar bu ne ayollsana alihandıro şarkısını armağan ediyorum
La bu dizide Orange is the New Black çakması falan mı acaba
@destere izliyordu o diziyi kadın mahkumlar sürekli soyunduğu için o bilir yaniLa bu dizide Orange is the New Black çakması falan mı acabaBen izlemedim onu ama hapisteki kadınlarla ilgili bir şey sanırım, sen bilirsin
![]()