Ha bahçesi anladım.Hapishanenin duvarlarla çevrili bahçesi mahkumların çıkıp tur attığı.
Ha bahçesi anladım.Hapishanenin duvarlarla çevrili bahçesi mahkumların çıkıp tur attığı.
İşte bufragmam daha iyi.2. fragman yayınlandı:
Ortam iyi ama burada Ayta Sözeri olsa süper olmazmıydı?Beni hayal kırıklığına uğratan o zaten, bu nasıl hapisane? Benim aklıma Parmaklıklar Ardında dizisindeki o samimi hapishane ortamı gelmişti, o yönden ummadığımı bulamadım dedim. Baksanıza...
Mükemmel olurdu dediğin gibi, belki gelir. Tüm hapishane tiplerini topladılar, bir o eksik.Ortam iyi ama burada Ayta Sözeri olsa süper olmazmıydı?
Paramparça da muhteşemdi.
Aslında benim de aklımda o vardı ama mantıklı gibi. Dizide her bölüm bir kişinin ailevi olayları falan anlatılacak. Bir nevi LOST gibi. Bu bence daha iyi. Psikolojik olaylar falan. İnsan sadece o avluya çıkınca yüz görüyor ama onda da baksana bıçak saldırı. Efsane olacak.Beni hayal kırıklığına uğratan o zaten, bu nasıl hapisane? Benim aklıma Parmaklıklar Ardında dizisindeki o samimi hapishane ortamı gelmişti, o yönden ummadığımı bulamadım dedim. Baksanıza...
Yine dediğin gibi olsun ama o samimi ortamda olsun, bu hapishane ortamı yabancılardaki gibi olmuş. Tabi ülkemize yeni tarz getirmeleri güzel, alışık değiliz belki ondan öyle geliyor.Aslında benim de aklımda o vardı ama mantıklı gibi. Dizide her bölüm bir kişinin ailevi olayları falan anlatılacak. Bir nevi LOST gibi. Bu bence daha iyi. Psikolojik olaylar falan. İnsan sadece o avluya çıkınca yüz görüyor ama onda da baksana bıçak saldırı. Efsane olacak.
Benzer değil mi?Beni hayal kırıklığına uğratan o zaten, bu nasıl hapisane? Benim aklıma Parmaklıklar Ardında dizisindeki o samimi hapishane ortamı gelmişti, o yönden ummadığımı bulamadım dedim. Baksanıza...
Ya şu kadro ziyan olmasın da.Yine dediğin gibi olsun ama o samimi ortamda olsun, bu hapishane ortamı yabancılardaki gibi olmuş. Tabi ülkemize yeni tarz getirmeleri güzel, alışık değiliz belki ondan öyle geliyor.
Bu da Parmaklıklar Ardında değil mi işte ne resmi bu?Benzer değil mi?
Sınavlar sonrası ben'in hali tam da bu..Bu da Parmaklıklar Ardında değil mi işte ne resmi bu?
Dekor çok Amerikanvari duruyor harbiden.2. fragman yayınlandı:
Aaa şu ortada duran katır suratlı efsun değilmi ayoll İşte baş ecünnülerden biriside bu @eskici ve gördüğün gibi güzel olmamasına rağmen ecünnü listemde demekki kıskanc değilim
sana alihandıro şarkısını armağan ediyorumAaa şu ortada duran katır suratlı efsun değilmi ayoll İşte baş ecünnülerden biriside bu @eskici ve gördüğün gibi güzel olmamasına rağmen ecünnü listemde demekki kıskanc değilim
@eskici
Bu aralar ecünnü diziler arttı neredeyse erkek oyuncuları diziye koymucaklar bu ne ayoll @Yiğittsana alihandıro şarkısını armağan ediyorum
La bu dizide Orange is the New Black çakması falan mı acaba Ben izlemedim onu ama hapisteki kadınlarla ilgili bir şey sanırım, sen bilirsin
@destere izliyordu o diziyi kadın mahkumlar sürekli soyunduğu için o bilir yaniLa bu dizide Orange is the New Black çakması falan mı acaba Ben izlemedim onu ama hapisteki kadınlarla ilgili bir şey sanırım, sen bilirsin