En Favori 90'lar Şarkısı | 5.Tur | D Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
ya bu yarış niye. :D Destere etkinlikte tüm konularda aktif. Sonuna kadar destekliyor, milleti kural dışı olmasına rağmen milleti etiketliyor, oy istiyor, her türlü olayda parmağı mevcut. :D Normal değil mu onu etiketlemesi? :A Özelden niye mesaj atma gereği duymuş onu da pek şey yapamadım zaten :D @Çiğdem-
Hak vermene sevindim bana :A Bunlar yüzünden elendi kız zaten :A

Hak vermene sevindim bana :A Bunlar yüzünden elendi kız zaten :A
Oy vermiyorsanız sunucu napsın ayoll :F Sen pek grupları oylamıyon çokta şıkıştırmak istemedim seni oyüzden grupları oylamanı hatırlattım daha şıkıştırmadım :F @destere Garanti oylayan kişilerden onu şıkıştırmamız normal @S.G.A.T. dediği gibi :A :A :A

Oy vermiyorsanız sunucu napsın ayoll :F Sen pek grupları oylamıyon çokta şıkıştırmak istemedim seni oyüzden grupları oylamanı hatırlattım daha şıkıştırmadım :F @destere Garanti oylayan kişilerden onu şıkıştırmamız normal @S.G.A.T. dediği gibi :A :A :A
Benden uzak durun bu oy işlerinde filan ne yaparsanız yapın :F

Hayret eskici ile aynı fikirdeyiz 😱

Screenshot_20180131-172654.png

Siz kaynastırdım ne güzel ama alıntılarken " :bhr: "bu vardı :A şimdi " 😱 " olmuş :F

@MasacRE- :A

Tabiki! Sırf geçebilsin diye sevdiğim başka şarkıya oy vermedim :T:
Full türkçe söyleyipte en iyi derece almış şarkımız.
Müziğinde bile buram buram anadoluyu hissediyor insan.
Ben de sevmiyorum diyemem ama bu gruptan çıkmamalıydı :A
Hayret eskici ile aynı fikirdeyiz 😱
Biz seninle hangi konuda ayrı fikirlerde olduk ki bir futbol var galiba :A

O hata oldu deminden beri Aleyna için o ifadeyi kullanıyordum buraya da yanlışlıkla onu attım :A O kadar da kaynaşmadık @eskici ile :A
Hee birde Aleyna var doğru :A :A

Ben elemedim oy atmayı unuttum diyorum nasıl okuyorsunuz mesajı :A Ama hak yerini bulmuş bu gruptaki diğer 3 şarkıda bin kat iyi Şebnem'in şarkısından ilk elenmesi gereken isim oydu zaten :A
kılpayı kaçırdık bu sefer ama olsun en azından şebomun kalitesi bir kaç haftada olsa geniş kitleler tarafından kabul edilmiş oldu :)

Bir şarkısı duruyor : A @destere de Özlem Tekini duruyor Çeyreğe teselli ikramiyelerimiz var :A :A :A
özlemi finale taşıyacağız tek hedefimiz finalde şampiyonluk :) bu sefer @Harunnn60 hainlik edip kıvırmaz umarım o kadar etiketledik birde beni etiketleseydiniz demiyormu? :) ne kadar artniyetli insanlara çattık işi gücü yalan :)