En Favori 90'lar Şarkısı | 5.Tur | D Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Aaa sen oy vermemişsin tamam ozaman :A @S.G.A.T.
Sana da yazıklar olsun bu arada sırf @destere ye yaranacağım diye 3 tane harika şarkı dururken gidip bu ecünnüye oy atmışsın, hem de sadece ona :A Sanki o sana çok yardım ediyor sandalyeyi şutlamak için fırsat koluyor sen gidip onun sevdiğine oy atıyorsun :A

Sana da yazıklar olsun bu arada sırf @destere ye yaranacağım diye 3 tane harika şarkı dururken gidip bu ecünnüye oy atmışsın, hem de sadece ona :A Sanki o sana çok yardım ediyor sandalyeyi şutlamak için fırsat koluyor sen gidip onun sevdiğine oy atıyorsun :A
Senden daha çok faydası dokundu Mustime :A :A :A

'Dinle' uluslararasi bir begeni elde etmis sarki. @OzaN in basta belirttigi gibi türkçe bir sarkiyla o dönem Eurovision'da 3.olmak en az Sertab'inki kadar muazzam bir basari. Bu tabi ki diger sarkilari elemesi icin kesin bir sebep degildir ama büyük bir göstergedir.
Cem Karaca'yi ayri tutuyorum, diger 2 sarki Dinle kadar üst düzey parçalar degil kesinlikle.

Son düzenleme:
'Dinle' uluslararasi bir begeni elde etmis sarki. @OzaN in basta belirttigi gibi türkçe bir sarkiyla o dönem Eurovision'da 3.olmak en az Sertab'inki kadar muazzam bir basari. Bu tabi ki diger sarkilari gecmesi icin kesin bir sebep degildir ama büyük bir göstergedir.
Cem Karaca'yi ayri tutuyorum, diger 2 sarki Dinle kadar üst düzey parçalar degil kesinlikle.
@MasacRE- e neden kütük diyorum daha iyi anlamışsınızdır :A :A :A
z0rWZY.jpg

O şarkının bu etkinliğe katılması hataydı :A

Yok benim marifetim değil, ben oy kullanmadım ama sevindim elenmesine :A

Bu arada Şebnem Paker sayesinde disleri eşitledim seninle :A
Beni geçerdinde @YıldırıM ile aynı zevkte olmadığım için beğenmedim dediğim bir parlakçı yüzünden dis verdi bugün bana :F

O zaman ilgi göstermissinmis demek ki :A gelecek sefer boyle sorun oldugunda hatirlat Harun'a profil mesajlari falan yazalim :A
Özelden ayrıca link attım @Harunnn60 a daha napayım ayoll :A :A :A Ama Kütük @MasacRE- de oy atmayı unutmuş oy atmayı unutanlar kullansa yine eleniyordu buraya kadarmış :A :A :A

Birkez özelden atttın başka nereden attın :) desteriy kaç kez etiketledin :) bize gelince 1 kez :)
ya bu yarış niye. :D Destere etkinlikte tüm konularda aktif. Sonuna kadar destekliyor, milleti kural dışı olmasına rağmen milleti etiketliyor, oy istiyor, her türlü olayda parmağı mevcut. :D Normal değil mu onu etiketlemesi? :A Özelden niye mesaj atma gereği duymuş onu da pek şey yapamadım zaten :D @Çiğdem-

ya bu yarış niye. :D Destere etkinlikte tüm konularda aktif. Sonuna kadar destekliyor, milleti kural dışı olmasına rağmen milleti etiketliyor, oy istiyor, her türlü olayda parmağı mevcut. :D Normal değil mu onu etiketlemesi? :A Özelden niye mesaj atma gereği duymuş onu da pek şey yapamadım zaten :D @Çiğdem-
@S.G.A.T. suçlu çiğdem işte gördüğün gibi :A Bana bu konuda etiket gelmedi hiç :A Özelden de 1 kez yazdı ama destere'yi 100 kez etiketledi bu qqızzz :A
Harun pek ilgili değil konulara girmiyor :F Özelden A grubunun linkini atıp grupları oylarmısın dedim oyüzden konularla pek alakalı olmadından sonra dahada bakmadım oyladı sanıyordum :F