- Reaksiyon puanı
- 29,835
- Puanı
- 1,059
Senden daha çok faydası dokundu MustimeSana da yazıklar olsun bu arada sırf @destere ye yaranacağım diye 3 tane harika şarkı dururken gidip bu ecünnüye oy atmışsın, hem de sadece ona Sanki o sana çok yardım ediyor sandalyeyi şutlamak için fırsat koluyor sen gidip onun sevdiğine oy atıyorsun
Hani nerede göster bakalım Ben ondan daha çok oy atmışımdır sandalyeyeSenden daha çok faydası dokundu Mustime
Birde marifet gibi anlatıyorHiçbir şey yapamaz Bu arada diğer grupta da sandalye şutlanmış o da çok güzel oldu
Ana ben diğer mesajı alıntılamıstımBirde marifet gibi anlatıyor
Sen jEST OLDUYU eledin onu unutmadımHani nerede göster bakalım Ben ondan daha çok oy atmışımdır sandalyeye
Buna cevaptı marifetmiş gibi dediğimBir daha oy vermeyi son güne bırakmayacağım, son 3 gruba oy kullanmayı unuttum az kalsın Şebnem turu geçiyormuş Neyse ki son anda şutlanmış iyi oldu
O şarkının bu etkinliğe katılması hataydıSen jEST OLDUYU eledin onu unutmadım
Yok benim marifetim değil, ben oy kullanmadım ama sevindim elenmesineBuna cevaptı marifetmiş gibi dediğim
Forum harbiden kafası gidik @eskici
@MasacRE- e neden kütük diyorum daha iyi anlamışsınızdır'Dinle' uluslararasi bir begeni elde etmis sarki. @OzaN in basta belirttigi gibi türkçe bir sarkiyla o dönem Eurovision'da 3.olmak en az Sertab'inki kadar muazzam bir basari. Bu tabi ki diger sarkilari gecmesi icin kesin bir sebep degildir ama büyük bir göstergedir.
Cem Karaca'yi ayri tutuyorum, diger 2 sarki Dinle kadar üst düzey parçalar degil kesinlikle.
Beni geçerdinde @YıldırıM ile aynı zevkte olmadığım için beğenmedim dediğim bir parlakçı yüzünden dis verdi bugün banaO şarkının bu etkinliğe katılması hataydı
Yok benim marifetim değil, ben oy kullanmadım ama sevindim elenmesine
Bu arada Şebnem Paker sayesinde disleri eşitledim seninle
yok canim sen tekbasina oy bile attin. Sirf sen ayri ilgi gostermemissin diye oy kullanmayan yoneticiler utansin Bir de 2 sayfa övgü yazmis zamaninda @Harunnn60Şuna oy at demedim hak geçmesin diye ama A grubunun linkini atıp , grupları oylarmısın dedim @Harunnn60 Oylamamış benim suçum ne ayoll
Tabi @Harunnn60 da hakkını yemeyelim 4 turda ipten o almıştı yoksa 5 i göremicektiyok canim sen tekbasina oy bile attin. Sirf sen ayri ilgi gostermemissin diye oy kullanmayan yoneticiler utansin Bir de 2 sayfa övgü yazmis zamaninda @Harunnn60
O zaman ilgi göstermissinmis demek ki gelecek sefer boyle sorun oldugunda hatirlat Harun'a profil mesajlari falan yazalimTabi @Harunnn60 da hakkını yemeyelim 4 turda ipten o almıştı yoksa 5 i göremicekti
Özelden ayrıca link attım @Harunnn60 a daha napayım ayoll Ama Kütük @MasacRE- de oy atmayı unutmuş oy atmayı unutanlar kullansa yine eleniyordu buraya kadarmışO zaman ilgi göstermissinmis demek ki gelecek sefer boyle sorun oldugunda hatirlat Harun'a profil mesajlari falan yazalim
Birkez özelden atttın başka nereden attın desteriy kaç kez etiketledin bize gelince 1 kezÖzelden ayrıca link attım @Harunnn60 a daha napayım ayoll Ama Kütük @MasacRE- de oy atmayı unutmuş oy atmayı unutanlar kullansa yine eleniyordu buraya kadarmış
Ben oyladın sanıyordum cnm Şebo elenince baktım kimler oy atmış diyeBirkez özelden atttın başka nereden attın desteriy kaç kez etiketledin bize gelince 1 kez
@S.G.A.T. suçlu çiğdem işte gördüğün gibi Bana bu konuda etiket gelmedi hiç Özelden de 1 kez yazdı ama destere'yi 100 kez etiketledi bu qqızzzBen oyladın sanıyordum cnm Şebo elenince baktım kimler oy atmış diye
ya bu yarış niye. Destere etkinlikte tüm konularda aktif. Sonuna kadar destekliyor, milleti kural dışı olmasına rağmen milleti etiketliyor, oy istiyor, her türlü olayda parmağı mevcut. Normal değil mu onu etiketlemesi? Özelden niye mesaj atma gereği duymuş onu da pek şey yapamadım zaten @Çiğdem-Birkez özelden atttın başka nereden attın desteriy kaç kez etiketledin bize gelince 1 kez
ya bu yarış niye. Destere etkinlikte tüm konularda aktif. Sonuna kadar destekliyor, milleti kural dışı olmasına rağmen milleti etiketliyor, oy istiyor, her türlü olayda parmağı mevcut. Normal değil mu onu etiketlemesi? Özelden niye mesaj atma gereği duymuş onu da pek şey yapamadım zaten @Çiğdem-
Harun pek ilgili değil konulara girmiyor Özelden A grubunun linkini atıp grupları oylarmısın dedim oyüzden konularla pek alakalı olmadından sonra dahada bakmadım oyladı sanıyordum@S.G.A.T. suçlu çiğdem işte gördüğün gibi Bana bu konuda etiket gelmedi hiç Özelden de 1 kez yazdı ama destere'yi 100 kez etiketledi bu qqızzz