@MasacRE- rin etkisinde kalma diye boşuna dememiştimSesi güzel aslında sen de abartma şimdi![]()
Git evlen ozamanBen onu seviyorum, şarkılarını değil. Yüz kez dedim bunu![]()
Kimsenin etkisinde kalmıyorum ben zaten tilkinin sesini beğeniyordum ama çok boş konuşuyor o yüzden sevmiyorum
Sen sevmemeye devam et amanKimsenin etkisinde kalmıyorum ben zaten tilkinin sesini beğeniyordum ama çok boş konuşuyor o yüzden sevmiyorum![]()
![]()
Sevmiyorum zaten boş konuşanları sevmemSen sevmemeye devam et aman![]()
![]()
![]()
Shakira nın tırnağı olamaz
Boş boş konuşmaları sıktı yani o anlamda dedim![]()
![]()
Demet ile Hande 20 yıldır boş boş konuşuyor onlar sıkmayacak da bu tatlı prenses mi sıkacakSeni oyüzden uyarmıştım sakın bunların beynini yıkamasına müsade etme![]()
![]()
![]()
Onların boş konuşmalarını duymuyorum ki ben o yüzden sorun olmuyor ama bu kızın boş konuşmaları her yerde karşıma çıkıyor ister istemez duyuyorumDemet ile Hande 20 yıldır boş boş konuşuyor onlar sıkmayacak da bu tatlı prenses mi sıkacakKonuşsun istediği kadar baba, arkasındayız
![]()
Düşünemiyorum
Nasıl duymuyorsun ya Aleyna'yı nerede görüyorsan aynı şekilde onları da görmen lazımOnların boş konuşmalarını duymuyorum ki ben o yüzden sorun olmuyor ama bu kızın boş konuşmaları her yerde karşıma çıkıyor ister istemez duyuyorum![]()
Düşünemiyorum![]()
Yok bee onları görmek için biraz takip etmek gerekiyor ama Aleyna her yerde karşıma çıkıyor malum 2000 ve üzeri çocuklar kapladı bütün sosyal medyayıNasıl duymuyorsun ya Aleyna'yı nerede görüyorsan aynı şekilde onları da görmen lazım![]()
Yok valla ben ikisinden de nefret ediyorum ama her yerde çıkıyorlar karşımaYok bee onları görmek için biraz takip etmek gerekiyor ama Aleyna her yerde karşıma çıkıyor malum 2000 ve üzeri çocuklar kapladı bütün sosyal medyayı![]()
![]()
Aleyna'nın neyini seviyorsun bu kadar anlamadım kiYok valla ben ikisinden de nefret ediyorum ama her yerde çıkıyorlar karşımaAleyna ise istediği kadar çıkabilir hiç sorun değil
Hatta kanal kursun kendine 24 saat kendini yayınlasın onu izleyelim
@Çiğdem-
Bu kelimelerle tarif edilemez bir duyguAleyna'nın neyini seviyorsun bu kadar anlamadım ki![]()
![]()
Aleyna'nın neyini seviyorsun bu kadar anlamadım ki![]()
![]()
Bir şımarık veletYok valla ben ikisinden de nefret ediyorum ama her yerde çıkıyorlar karşımaAleyna ise istediği kadar çıkabilir hiç sorun değil
Hatta kanal kursun kendine 24 saat kendini yayınlasın onu izleyelim
@Çiğdem-
Bu kelimelerle tarif edilemez bir duygu![]()
Çiğdem reyiz vermiş cevabıBir şımarık velet![]()
![]()
![]()
İstediği kadar şımarabilir hiç sorun yokÇiğdem reyiz vermiş cevabı![]()
![]()
İstediği kadar şımarabilir hiç sorun yok![]()
Şimdi yaşı küçük diye şey ediyorlar ama bu büyüdükçe düzelmeyecek daha kötüye gidecekÇiğdem reyiz vermiş cevabı![]()
![]()