Çukur 14. Bölüm - Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari

Demet ile Hande 20 yıldır boş boş konuşuyor onlar sıkmayacak da bu tatlı prenses mi sıkacak :bhr: Konuşsun istediği kadar baba, arkasındayız :A
Onların boş konuşmalarını duymuyorum ki ben o yüzden sorun olmuyor ama bu kızın boş konuşmaları her yerde karşıma çıkıyor ister istemez duyuyorum :A :A
Birde Tilki Kız seenler @MasacRE- Gibi oluyorlar kendini düşünsene böyle konuşurkan @eskici :A :A :A
Düşünemiyorum :A

Onların boş konuşmalarını duymuyorum ki ben o yüzden sorun olmuyor ama bu kızın boş konuşmaları her yerde karşıma çıkıyor ister istemez duyuyorum :A :A

Düşünemiyorum :A
Nasıl duymuyorsun ya Aleyna'yı nerede görüyorsan aynı şekilde onları da görmen lazım :A

Nasıl duymuyorsun ya Aleyna'yı nerede görüyorsan aynı şekilde onları da görmen lazım :A
Yok bee onları görmek için biraz takip etmek gerekiyor ama Aleyna her yerde karşıma çıkıyor malum 2000 ve üzeri çocuklar kapladı bütün sosyal medyayı :A :A

Yok bee onları görmek için biraz takip etmek gerekiyor ama Aleyna her yerde karşıma çıkıyor malum 2000 ve üzeri çocuklar kapladı bütün sosyal medyayı :A :A
Yok valla ben ikisinden de nefret ediyorum ama her yerde çıkıyorlar karşıma :A Aleyna ise istediği kadar çıkabilir hiç sorun değil :bhr: Hatta kanal kursun kendine 24 saat kendini yayınlasın onu izleyelim :bhr: @Çiğdem-

Bir şımarık velet :A :A :A
Çok tatlı bir şımarık :bhr:
images