Ufak Tefek Cinayetler - 14. Bölüm Yorumları

Yalan veya gerçek sonuçta bir birliktelik olmuş ve bu birliktelikten de bir çocuk var. Oya gelmese belki Serhan evliliğine devam edecekti.
oya serhan için bi şans ve hiç bi insan karşısına çıkan şansı tepmek istemez serhanda bunu tepmiyo kullanıyo

Şikayetlerin bir numaralı ismiydin eskiden :A
evet bi dönem sorunlu insanlarla çok uğraştığm için öyleydi ama geçti artık takmıyorum kimseyi :)

Çok harika bir bölümdü dizi sanki bundan sonra 2.sezona başlayacakmış gibi bir izlenim verdi. Resmen bir bölümde onca şey oldu ama sakız gibi uzatılmadı. Başka bir yapım ve senarist olsa şimdi Pelin ölecek mi? Arzu ile kızı barışacak mı, Serhan ne zaman boşanalım diyecek gibi soruları 3-4 bölüm sorardık :) Adamlar 1 bölümde çoğu olayı kapattı helal olsun. :) Süresi 60 dakika olsa bu dizi bir çok ABD dizisini sollar direk. Bakalım yurt dışında beğenilecek mi. :D

Şimdi fark ettim de Mehmet'in 2017'de Jet Sosyete fragmanı izlemesi ciddi mantık hatası olmuş yapmasalardı keşke. :A

Hayır hikaye gereği cinayetten bir sene öncesini konu aldıkları için (yılbaşı partisinde 2017'ye geçtiler) bu yılın dizisinin gösterilmesi mantıksız oldu.
aaa çok doğru diyosun ya takdir ettim seni şuan aynen öyle 2017 deler şuan ve gerçekten saçma olmuş

gözü olanın gözü morarsın dibi düşsün :)
kız bu tay tayla pelinin aşkı ne ka dar da seninle @Çiğdem- in aşkına benziyor; sen de taylan gibi göbekli, senin de gözün sürekli dışarılarda ama hogathanın şirretliğinden korkuyorsun ; hogatha da pelin gibi kuru,kıskanç ve içi pis bir insan 😱 resmen sizi örnek almış yazarken senarist @Forumdash mı söyledi acep (b)

kız bu tay tayla pelinin aşkı ne ka dar da seninle @Çiğdem- in aşkına benziyor; sen de taylan gibi göbekli, senin de gözün sürekli dışarılarda ama hogathanın şirretliğinden korkuyorsun ; hogatha da pelin gibi kuru,kıskanç ve içi pis bir insan 😱 resmen sizi örnek almış yazarken senarist @Forumdash mı söyledi acep (b)
öyle bişey yapsam Diriliş gibi reyting alırdık :A @Çiğdem- @destere

öyle bişey yapsam Diriliş gibi reyting alırdık :A @Çiğdem- @destere
@xemrexxx Yine ne iftira atıyor @destere ile bana :F Pelin kimdi öyle birini hatırlamıyorum :F @Harunnn60