10 dönüm bostan yan gel yat Osmansın yıllardır nereye berbat
Gitarist yakışıklının neyi çıkacak acaba 😱
10 dönüm bostan yan gel yat Osmansın yıllardır nereye berbat
Gerçekten çok korkutucuMerve ne büyük kadın be..
İdölüm, not alıyorum yaptıklarını.Gerçekten çok korkutucuAma o ev olayını intikamını almak istiyor hala Merve
![]()
Bihter gibi karım bi de ekle.Merve gibi ablam Fazilet gibi annem olsa dünyayı yönetirdim@Ahmed @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @S.G.A.T.
Var benim Merve gibi bir arkadaşımMerve gibi ablam Fazilet gibi annem olsa dünyayı yönetirdim@Ahmed @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @S.G.A.T.
Kiz buMerve de Edib'e yanıkmış. 😱
Reklam..
Ay sesli güldüm.Merve gibi ablam Fazilet gibi annem olsa dünyayı yönetirdim@Ahmed @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @S.G.A.T.
Firdevs gibi de kaynanaMerve de Edib'e yanıkmış. 😱
Reklam..
Bihter gibi karım bi de ekle.![]()
Kan bağı olsaydı bize de geçerdi
Şu siyah saçlı mı yoksa Yiğit yavrumun sevgilisi mi?
Seninki hangisi ayol.
gözü olanın gözü morarsın dibi düşsün
Kiz eksik olmus o listen mervos abla; fazilet Anne; esma Sultan anneanneAy sesli güldüm.
Şu an ekranın en dev enrtikalarının kadınları.Ve ne tesadüf her 2 diziyi izleyen kesim forumda benzer, kaosdan besleniyoruz.
![]()
Ay sesli güldüm.
Şu an ekranın en dev enrtikalarının kadınları.Ve ne tesadüf her 2 diziyi izleyen kesim forumda benzer, kaosdan besleniyoruz.
![]()
2017'deki olaya girmeyelim şimdi
Senin sevmediğin bir kız vardı yaŞu siyah saçlı mı yoksa Yiğit yavrumun sevgilisi mi?
Seninki hangisi ayol.![]()
Böyle 3 nesilden sonra gelirsem kesin evlatlık olurdumKiz eksik olmus o listen mervos abla; fazilet Anne; esma Sultan anneanne@Thequeer
Ay o da var.Kiz eksik olmus o listen mervos abla; fazilet Anne; esma Sultan anneanne@Thequeer